Güncel

3. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Bu sene 3. kez gerçekleştirilecek olan 3.Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi, iki ülkenin sanat, siyaset, medya, spor ve iş dünyasını bir arada buluşturmayı hedefliyor.

23 Ekim 2019 Saat: 19:49
3. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Sahiplerini Buluyor
3. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Sahiplerini Buluyor

BHS Group adına Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Taşur ve İstanbul Azerbaycan Dostluk Derneği'nin 3. kez düzenleyeceği Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi, 14 Kasım Perşembe akşamı "Grand Hyatt İstanbul" Oteli'nde gerçekleşecek.

14 Kasım Perşembe akşamı ödüllerin sahiplerini bulacağı Gece'de; ''İKİ DEVLET TEK MİLLET'' duygusu iki ülkeye yansıtılacaktır. İki kardeş ülkeden katılımcıların bir arada buluşacağı bu anlamlı geceyi, Azerbaycan Medyası'da takip edecek.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında 2.'si düzenlenen Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi, birçok ünlü isimler ile iki ülkenin basınında büyük yankı uyandırmıştı.

BHS Group Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Taşur bu önemli organizasyonun amacını şöyle açıkladı; "iki kardeş ülkenin alanlarında enlerini bir arada toplayarak, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya bir kez daha duyuracağız. Sanat, siyaset, medya, spor ve iş dünyasının alanlarında en iyilerinin ödüllendirileceği geceye, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin tanınmış sanat, siyaset, medya, spor ve iş simaları geçen sene olduğu gibi katılım gösterecektir. Geçen sene düzenlediğimiz, kardeşlik ödüllerinde; Koray Avcı, Ebru Yaşar, Emre Kaya, Tuğba Yurt, Safiye Soyman, Hakan Peker, Ömür Gedik gibi ünlü isimler ödüle layık görülmüştü. Ayrıca siz değerli basın mensubu dostumuz Veysel Kavrayan olarakta iki ülke çalışmalarına ve gecemize verdiğiniz desteklerden dolayı ödüle layık görülmüştünüz" dedi.

3.Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi'nin Genel Koordinatörlüğü'nü Evo Şirketler Grubu'nun sahipleri Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak, Sanat Koordinatörlüğü'nü Azerbaycan Cumhuriyeti'nden Omar Şahin yaparken, Türkiye Cumhuriyeti'nden Zeki Sincar Prodüksiyon ve Tanju Menteş gerçekleştiriyor. Gece'nin sunuculuğunu ise Merve Akıncı ile Mert Palavaroğlu gerçekleştirecek.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız