Sağlık

Zayıflarken 'Doğanın İyileştirici Gücü'nü Kullanıyorlar

Kilo vermeye başka bir bakış açısı getiren HK Performans, zayıflamayı bir eziyetten çıkarıp eğlence ve aktiviteye dönüştürüyor. Halil Kargulu liderliğinde üyeler rafting ve jeep safari yapmanın tadını çıkardı.

31 Mayıs 2018 Saat: 22:34
Zayıflarken 'Doğanın İyileştirici Gücü'nü Kullanıyorlar
Zayıflarken 'Doğanın İyileştirici Gücü'nü Kullanıyorlar

Binlerce insana sağlıklı ve dengeli düşünmenin farkındalığının yolunu gösteren HK Doğa Sporları Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Obeziteyle Mücadele Derneği Kurucu Başkanı Halil Kargulu, 32 ülkeden gelen misafirlerine Kocaeli ve çevre illerinin tanıtımında da ciddi katkılar sağlıyor. 

 

BİTMEYEN HEYECAN YAŞIYORLAR



HK Performans üyeleri  hafa sonu Düzce Melen Çayı'ndaydı.  Kargulu ve üyeler, 3 bot ve rehber eşliğinde 12 kilometrelik rafting heyecanı yaşadı. Ancak HK Performans üyelerinin aktiviteleri bununla sınırlı değil. Üyeler, bir diğer gün Yuvacık Barajı üzerinden dağ yollarını kullanarak  Ercuva Yaylasına gitti. HK ekibi, orada mola verip, sucuk ekmek ve çay ziyafetiyle, keyiflerine keyif kattılar. Kafile oradan İnönü Yaylasına geçti. Ekip, dönüş yolunda da farklı dağ yollarını kullandı. Etkinlik Yuvacık Jeep Safari ekibiyle gerçekleştirildi.

 

OLUMSUZ SONUÇ YAŞAMADIK

Obezite mücadelesi ya da kilo kontrolünde sosyolog, psikolog, rekreasyon uzmanı ve uzman spor hocaları eşliğinde butik hizmet ve yaşam tarzı eğitimleri veren HK Performans'ın kurucusu Kargulu, "Adrenalin, motivasyon, bilinçli hedef ve sonuç odaklı çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda iddia ediyorum, dünyada tekiz. Çünkü teslimiyet var, güven var. Bugüne kadar tek olumsuz sonuç yaşamadığımız için bunu rahatlıkla söyleyebilirim" diyor. 




Yakında Başiskele İlçesi Doğantepe Mevkii Hamzadağ'da

Kartepe Derbent'te 12 yıldan bu yana misafirlerine hizmet veren HK Doğa Sporları ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, çok yakında Doğantepe Hamzadağ'da zayıflatmaya devam edecek. Yuvacık barajına yakın Hamzadağ'da  300 dönümlük Sağlık Yaşam Köyü’nde kişiye özel- butik hizmetleriyle hayalleri gerçekleştirecek. Ruhunuzda ki değişen kilolarla, tartınızda ki hızı belirlemek isterseniz, 17 kişilik profesyonel- uzman ekibiyle HK performansın kapıları herkese açık. Detaylı bilgi için 0532 476 30 22 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz. 

 

Zayıflamak için zihninizi kullanın
 

HK Doğa Sporları Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Obeziteyle Mücadele Derneği Kurucu Başkanı milli sporcu Halil Kargulu’nun, kendi kurduğu sistemiyle bugüne kadar 3 bin 810 kişinin kaderini değiştirdi. Kargulu, 17 kişilik ekibiyle doğanın iyileştirici gücünden faydalanarak başarıyı hedefleyen bir strateji uyguluyor. Bilinçsiz şartlanmalarla kişinin bedenine eziyet ettiğini düşünen Kargulu, "Zayıflamanın yüzde 2,5'u besin, yüzde 7'si spor, fiziksel aktivitedir. Geri kalanı zihinsel gelişimle alakalı konulardır. Tartı psikolojisi, göstergelerin analizi, kararlılık, yürekten tutku, hedef bilinci gibi bir takım konularda insan farkında olursa, o zaman yüzde 90'lık miktarı da bulabilir. Bunları tamamlamadan besin ve spor diyeti bir işe yaramıyor” diyor.

Haber: Veysel Kavrayan

 

 

 

Bu haber eklendi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız