Eğitim

Ulugazi biten dönemi kutluyor

Ulugazi İlkokulu geleneksel yılsonu şenliğine başladı. 5 gün sürecek şenlikte her akşam bir sınıf hazırladıkları gösterileri sunacak

3 Haziran 2014 Saat: 12:37
Ulugazi biten dönemi kutluyor
Ulugazi biten dönemi kutluyor

Ulugazi İlkokulu geleneksel yılsonu şenliği başladı. 5 gün sürecek etkinliklerde her akşam bir sınıf saat 19.00’dan itibaren okul bahçesine kurulan sahneye çıkarak hazırladıkları gösterileri sunacak. Son gün ise okuldan mezun olan 8. sınıfların mezuniyet ve diploma töreni gerçekleştirilecek.

 

5 GÜN SÜRECEK

Yılsonu şenliği Halk Oyunları öğretmenleri Arzu Özer Aktaş ve Osman Kabataş’ın önderliğinde bir yıl süren çalışmanın sonucunda gerçekleştirilmeye başladı. Şenliklerde öğrenciler tarafından halk oyunları, koro, piyeslere ve müzikli oyunlar gibi birçok gösteri sunulacak. Şenliğin açılışında konuşan Okul Müdürü Necati Kal, “Okul olarak başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yıl boyunca sabırla çalıştınız, emek verdiniz. Çocuklarımızın bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak kendilerini ifade edebilecek uğraşları buldunuz. Ortaya güzel eserler çıkardınız. Şimdi sıra 8. sınıfların SBS başarısına geldi.  Sizden umutluyuz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız