İGF

TOFAŞ DAÇKA'yı ağırlıyor

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 18. haftasında sahasında Darüşşafaka ile karşı karşıya geliyor. Mavi Yeşilliler, galibiyet serisini sürdürmek isterken, 23 Ocak Pazar günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’de...

22 Ocak 2022 Saat: 15:15
TOFAŞ DAÇKA'yı ağırlıyor
TOFAŞ DAÇKA'yı ağırlıyor

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 18. haftasında sahasında Darüşşafaka ile karşı karşıya geliyor. Mavi Yeşilliler, galibiyet serisini sürdürmek isterken, 23 Ocak Pazar günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’de başlayacak.

BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi 18. haftasında TOFAŞ, evinde Darüşşafaka Basketbol’u konuk edecek. Ligdeki son 3 maçından galibiyetle ayrılan ve sıralamada 10 galibiyet-7 mağlubiyet ile 7. sırada bulunan TOFAŞ, taraftarı önünde oynayacağı mücadeleden galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek isterken, Mavi Yeşilliler ile Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turunda da aynı grupta yer alacak olan Darüşşafaka ise 13 galibiyet-4 mağlubiyet ile (maç fazlasıyla) ikinci sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son 5 maçtan da galibiyetle ayrılan İstanbul temsilcisi, Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in eleme turunda 20 Ocak Perşembe günü İspanya deplasmanında aldığı galibiyetle son şampiyon Hereda San Pablo Burgos’u seride 2-1 geçerek adını son 16 takım arasına yazdırmayı başardı. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı TOFAŞ, 94-78 kaybetmişti.

23 Ocak Pazar günü oynanacak mücadele saat 13.00’de başlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma Tivibu Spor 3’den canlı olarak ekranlara gelecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu mücadelenin ardından Darüşşafaka Basketbol ile FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu ilk hafta maçında bir kez daha karşı karşıya gelecek. 25 Ocak Salı günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Mavi Yeşilliler, ligin 19. haftasında ise 29 Ocak Cumartesi günü saat 15.30’da deplasmanda Aliağa Petkimspor ile karşılaşacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız