Eko Yaşam

Tarihi Cami Hayırseverleri Bekliyor

Bursanın Karacabey ilçesinde, köyden mahalleye dönüşen Devremede bulunan tarihi caminin eksiklerinin tamamlanması için hayırseverlerin desteği bekleniyor.Devreme Mahallesi sakinleri, tarihin caminin e

4 Haziran 2014 Saat: 09:40
Tarihi Cami Hayırseverleri Bekliyor
Tarihi Cami Hayırseverleri Bekliyor

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, köyden mahalleye dönüşen Devreme'de bulunan tarihi caminin eksiklerinin tamamlanması için hayırseverlerin desteği bekleniyor.
Devreme Mahallesi sakinleri, tarihin caminin eksiklerinin giderilmesi için hayırseverlere yardım çağrısı yaptı. Tarihi 680 yıl öncesine dayanan camiye yardım toplamak ve eksiklerini gidermek için dernek kuruldu. 11 hanenin bulunduğu mahallede dernek çatısı altında toplanan yardımlar caminin eksiklerini gidermek için kullanılıyor. Devreme Camii Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fikret Özgeç, "Camimizin birçok eksiği var. Eksiklerimizi gidermek için yaklaşık 120 bin lira gibi bir paraya ihtiyacımız var. Burada yapılması gereken birçok iş var. Caminin minaresi yok. Ayrıca lojman, tuvalet gibi eksikleri mevcut. Mahalle halkı bunların tamamını karşılayacak güçte değil. Biz dernek olarak elimizden geleni yapıyoruz. Belediyelerden ve vatandaşlardan camimiz için yardım bekliyoruz" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız