Gıda

SushiCO İzmit'te Fırat Aktaş'a Emanet

Yurt içi ve Yurt Dışı 28 şubesiyle hizmet veren, İstanbul merkezli bir marka olan SUSHİCO markası İzmit İlçesi Yahya Kaptan Mahallesi’nde Baltürk Otel’in altında hizmet vermeye başladı.

14 Aralık 2016 Saat: 22:37
SushiCO İzmit'te Fırat Aktaş'a Emanet
SushiCO İzmit'te Fırat Aktaş'a Emanet

SushiCO markası Çin, Japon ve Thai mutfaklarının eşsiz lezzetlerini İzmitlilerin ayağına taşıdı. Zengin içerik ve Türk damak zevkine uygun füzyon tekniğiyle hazırlanan pişmiş ve çiğ besinlerden oluşan, sağlık ve vitamin içerikleri yüksek, yüksek damak tatlarını içeren uzak doğu mutfağı ile hizmet veriyor.

İşletme sahibi Fırat Aktaş, Uzakdoğu firmalarının bulunduğu Kocaeli, bu muhteşem lezzeti haketti ve biz de Kocaeli’ne getirdik diyor. SushiCO, Türkiye’nin ilk ve tek Uzakdoğu mutfağı zinciri olması özelliğini taşıyor. SUSHİCO’da yaklaşık 10 personel bulunuyor. Mutfak personelinin tümü Uzakdoğu’lu. Ayrıca başvuru sayısına göre bazı dönemlerde suşi yapmayı öğrenmek isteyenlere günlük suşi kursları açılacağını ve bunun Uzakdoğulu eğitmen şefleri tarafından gerçekleştirileceğini belirten Aktaş, ‘’talepleriniz için bizden bilgi alabilirsiniz, grup arkadaşlarınız ile bu kursu alabilir ve o gün kursta yaptıklarınızı yiyebilirsiniz’’ dedi.

‘’Birbirinden seçkin lezzetleri hazırlayan ve 14 yıldır SushiCo’da çalışan 40 yıllık usta Taylandlı Sumit Jandam’ı  Kocaeli’ye getirdik. Farklı tatlara açık olan ya da yurtdışında deneyim imkanı bulan Kocaeli halkını restoranımıza bekliyoruz. Ayrıca geniş bir sipariş hattımız mevcut, Sakarya'dan neredeyse Altınova'ya kadar şartları kabul eden müşterilerimize hizmet ve servis sunuyoruz. Suşi partisi veren müşterilerimiz oluşmaya başladı bile'' şeklinde ekledi.

Gerçek suşi ustaları tarafından menülerin hazırlandığını söyleyen ve işletme hakkında bilgi veren Halkla İlişkiler Müdürü Elif Erman, "İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa ve Makedonya’dan sonra SushiCo artık İzmit’te. İşletmemizde 40 yıldır bu işi yapan ustamız kendine özgü sanatını uygulayarak suşi hazırlıyor. 80 kişi kapasiteli restoranımızda haftanın yedi günü birbirinden farklı lezzetlerle hizmet veriyoruz. Restoranımızda çeşitli alkol türleri ve Uzak Doğu’nun seçkin lezzetleri yer alıyor. Ayrıca çocuk mönülerimizde mevcut. Özel gün ve toplantılarında yapılabileceği restoranımıza lezzet sever Kocaeli halkını bekliyoruz” dedi.

Markanın Türkiye Genel Müdürü Özkan Keskin'de ''İzmit'ten uzun süredir şube açmamız için talep vardı. Bunun için Fırat Aktaş gibi dürüst ve markaya sahip çıkan bir işletmeci profilinin olması, geçmişe dayalı ortak çalışmalarımızdan tanıdığımız için ve onunda büyüdüğü şehre dönmek istemesi ile rahatlıkla bu şubenin açılışının zamanının geldiğini düşündük ve kendileri de bu şubeye talip oldu. SushiCo markası güvencesi altında siz değerli müşterilerimizi bekleriz'' diye ekledi.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız