Kültür

Onlar Gölcük'ün Ödüllü Takımı

Gölcük Belediyesi Yalı Evleri Bayan Milli Aşçıları, sadece Türk yemekleri ile katıldıkları Uluslararası Yarışmalarda altın madalyaları topladılar. Aşçılar Yalı Evleri Müdürü ve Milli Aşçı, Tayfun Gündüz bu ödüllü yemek

20 Ekim 2018 Saat: 19:08
Onlar Gölcük'ün Ödüllü Takımı
Onlar Gölcük'ün Ödüllü Takımı

Gölcük Belediyesi Yalı Evleri Bayan Milli Aşçıları, sadece Türk yemekleri ile katıldıkları Uluslararası Yarışmalar'da altın madalyaları topladılar. Aşçılar Yalı Evleri Müdürü ve Milli Aşçı, Tayfun Gündüz bu ödüllü yemekleri vatandaşların da Yalı Evleri’nde tadabilme imkanı bulduklarını söyledi.


Sadece Türk yemekleri ile seçmelere katıldıkları yarışmalarda Ukrayna ve Makedonya’yı adeta feth etti. Ukrayna’da, Aşçıbaşılar Birgül Uzuner tatlı ile Kezban Bayar’da Hünkar Beğendi yemeği ile Makedonya’da Birgül Uzuner tatlı ve tandır ile Kezban Bayar ise Hünkar Beğendi ve mantı ile “Altın Madalya” kazandı ve gururumuz oldular.
Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Ettik
Ukrayna Kiew'de, Cook fest ve Makedonya’da düzenlenen GASTROMAK 2018 yarışmalarınana Jüri üyesi olarak katılan Tayfun Gündüz yaptığı açıklamada; “Ülkemizi ve Bayrağımızı en iyi şekilde temsil edip İstiklal Marşı'mızı dinlettiğimiz için çok mutlu oldum. Bu dünyaca lezzeti tescillenmiş yemeklerimizden yemek için tüm Kocaelilileri Yalı Evleri'nde ki restorantımıza bekliyoruz” dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız