Orman

Öğretmeni için fidan diktiler

Covid-19 dolayısıyla hayatını kaybeden Körfez Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Alaaddin Erkal için öğrencileri hatıra ormanı oluşturuldu. fidan diktiler.

30 Aralık 2021 Saat: 12:19
Öğretmeni için fidan diktiler
Öğretmeni için fidan diktiler

  Öğretmeni için fidan diktiler

 İlk fidanı Başkan Söğüt ve Kaymakam Gürsoy dikti

 Körfez Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen olarak görev yaparken yakalandığı Covid-19’a yenik düşen Alaaddin Erkal için hatıra ormanı oluşturuldu. İlimtepe bölgesinde gerçekleştirilen fidan dikimine; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, okul yöneticileri ve Alaaddin Erkal’ın öğrencileri katıldı.

 

Güzel bir düşünce

Orman Genel Müdürlüğü’nün de desteği ile oluşturulan hatıra ormanında yüzlerce ağaç toprakla buluşturulurken, Başkan Şener Söğüt de öğrencileri tebrik etti. Başkan Söğüt, “Covid-19, birçok sevdiğimizi olduğu gibi değerli hocamızı da aramızdan aldı. Öğrencilerinin bu düşüncesi ise çok güzel.

 

Can suy verdiler

Hocamızın yetiştirdiği öğrencilerin diktiği fidanlar, onun adının verildiği hatıra ormanında yetişecek” dedi. Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin de öğrencileri bu güzel düşüncelerinden dolayı tebrik etti. Protokol ve öğrenciler daha sonra fidanları toprakla buluşturdu ve ilk can suyunu verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız