Güncel

Milas Belediyesinden atık ilaç kutusu…

Milas Belediyesi Sıfır Atık yönetim planı kapsamında tarihi geçmiş ilaç ve ilaç atıklarının çöpe karışmadan imha edilmesini sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı.

16 Nisan 2022 Saat: 09:46
Milas Belediyesinden atık ilaç kutusu…
Milas Belediyesinden atık ilaç kutusu…

Milas Belediyesinden atık ilaç kutusu…

Muğla/Milas NHA Milas Belediyesi Sıfır Atık yönetim planı kapsamında tarihi geçmiş ilaç ve ilaç atıklarının çöpe karışmadan imha edilmesini sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında ilk etapta Milas Belediyesi ana hizmet ve ek hizmet binalarına atık ilaç toplama kutusu yerleştirildi.

Herhangi bir nedenden dolayı artık kullanılmayacak olan çevre ve insan sağlığına büyük ölçüde zarar veren atık ilaçlara yönelik başlatılan projeyle, ilaçlar atık olmaktan çıkarılacak,çöpe karışmadan imha edilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinem Kılıç ,”Tarihi geçmiş ilaç ve ilaç atıklarının çöpe karışmadan imha edilmesini sağlamak üzere ilk aşamada Belediye ana hizmet ve ek hizmet binalarımıza atık ilaç toplama kutusu yerleştirdik. Vatandaşlarımızı, kullanım tarihi geçmiş ilaçlarını bu kutulara bırakarak doğayı ve insan sağlığını korumaya davet ediyoruz”.dedi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız