İGF

Malatya’da ibadethanelere yönelik hijyen çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, pandemi nedeniyle vatandaşların ibadetlerini yerine getirirken herhangi bir sıkıntı yaşamamaları içim ibadethanelere yönelik temizlik ve hijyen çalışmaları sürü...

28 Temmuz 2021 Saat: 18:15
Malatya’da ibadethanelere yönelik hijyen çalışması
Malatya’da ibadethanelere yönelik hijyen çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, pandemi nedeniyle vatandaşların ibadetlerini yerine getirirken herhangi bir sıkıntı yaşamamaları içim ibadethanelere yönelik temizlik ve hijyen çalışmaları sürüyor. 

MALATYA (İGFA) - Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürü Celal San, İbadethane Temizlik aracı ile ilk olarak Şehir Mezarlığı Camisi ile Cem Evi'nde temizlik ve hijyen çalışmaları yaptıklarını anlattı. Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri amacıyla ibadethanelerde temizlik ve hijyen çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten yetkililer, çalışmalardan ötürü Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan nezdinde tüm ekibin teşekkür aldığını kaydetti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız