Hayvan

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde ilk kez bu sezon mücadele eden İnönü Üniversitesispor, PLay-Off grubunun tamamlanmasına son bir maç kala 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligine çıkmayı ga

5 Haziran 2014 Saat: 08:29
Malatya Amatör Küme Futbol Ligi
Malatya Amatör Küme Futbol Ligi

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde ilk kez bu sezon mücadele eden İnönü Üniversitesispor, PLay-Off grubunun tamamlanmasına son bir maç kala 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligine çıkmayı garantiledi.
İnönü Üniversitesi'nde eğitim gören eski profesyonel futbolcular, öğrenciler ve dışarıdan birkaç takviye ile bu sezon amatörde yer alan İnönü Üniversitesispor, amatördeki ilk sezonunda büyük bir başarıya imza attı.
Normal sezonu namağlup birinci sırada tamamlayan üniversite ekibi, Play-Off grubunda oynadığı 2 karşılaşmayı kazanarak, Play-Off grubunun bitimine bir hafta kala bir üst lige yükseldi.
İnönü Üniversitesispor, Pazar günü kendisi gibi 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligine çıkmayı garantileyen Akçadağspor ile formalite maçına çıkacak. İnönü Üniversitesispor, bu karşılaşmadan da galip ayrılması halinde, sezonu namağlup şampiyon tamamlayacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız