İGF

Kütahya'da 5 bin adet aşure dağıtıldı

Kütahya Belediyesi geleneksel aşure günü belediye önünde gerçekleşen törenle kutlandı.KÜTAHYA (İGFA)  - Aşure günü nedeniyle Kütahya Belediyesi geleneksel aşure günü belediye bahçesinde vatandaşların ve il protokolünün katılımı...

10 Ağustos 2022 Saat: 13:15
Kütahya'da 5 bin adet aşure dağıtıldı
Kütahya'da 5 bin adet aşure dağıtıldı

Kütahya Belediyesi geleneksel aşure günü belediye önünde gerçekleşen törenle kutlandı.

KÜTAHYA (İGFA)  - Aşure günü nedeniyle Kütahya Belediyesi geleneksel aşure günü belediye bahçesinde vatandaşların ve il protokolünün katılımı ile gerçekleşti. Toplam 5 bin adet aşurenin dağıtıldığı etkinlikte, glütensiz aşure dağıtılarak, çölyak hastaları da unutulmadı.

Aşure gününün açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık; “Bugün mübarek ayın mübarek günü. Aşure dağıtım günümüze hepiniz hoş geldiniz. Rabbim, bu mübarek aylar ve günler hatırına yaptığımız ve yapacağımız duaları ibadetleri kabul etsin. Bu günler güzel günler. Birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın duasının ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ile birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız