Eğitim

KOCKİD Bu Yılda 'Dünya Süt Günü''nü Başarıyla Kutladı

'Dünya Süt Günü' Derince Yenikent’te kutlandı. Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği KOCKİD tarafından her yıl ve ayrı bir okulda kutlanan 'Dünya Süt Günü' bu kez Öğretmenler İlköğretim Okulu’nda kutlandı.

17 Mayıs 2018 Saat: 22:03
KOCKİD Bu Yılda 'Dünya Süt Günü''nü Başarıyla Kutladı
KOCKİD Bu Yılda 'Dünya Süt Günü''nü Başarıyla Kutladı

Gerçekleşen kutlamalara, KOCKİD Başkanı Ali Can Kazgan, İYİ Parti Milletvekili aday adayı Dicle Akın, Gülünce Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uykun, Gülünce Özel Eğitim Kurumu Müdürü Tazebey Yaşin, Okul Müdürü Yener Kırçiçek, idareciler, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve basın mensupları katıldı.

'Dünya Süt Günü' etkinlikleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından, Okul Müdürü Yener Kırçiçek bir konuşma yaptı ve bu şölenin süt içme alışkanlığını arttırmak, teşvik etmek amacıyla yapıldığını söyledi.

KOCKİD Başkanı Ali Can Kazgan’da konuşmasında, etkinliğin 3. sünü düzenlediklerini belirterek; “Kantinciler olarak tek amacımız para kazanmak değil, sosyal aktivitelerde de yer alarak, öğretmen, öğrenci, veli ve kantinci işbirliğini sağlamaktır. Bu amaçla etkinlikleri düzenliyoruz. Her zaman şeffaf bir anlayışla, öğretmenlerin ve okulların yanında olacağız” dedi.

Konuşmalardan sonra, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi. Öğrenciler kısa folklor gösterisinde bulundu. Ardından sandalye ve süt taşıma yarışmaları yapılarak, çocuklara süt dağıtımı ile etkinlik tamamlandı.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız