Hayvan

Kiraz Festivali Futbol Turnuvası Yapılacak

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, 9-21 Haziran tarihleri arasında Kiraz Festivali Futbol Turnuvasının düzenleneceğini söyledi.

5 Haziran 2014 Saat: 09:05
Kiraz Festivali Futbol Turnuvası Yapılacak
Kiraz Festivali Futbol Turnuvası Yapılacak

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, 9-21 Haziran tarihleri arasında Kiraz Festivali Futbol Turnuvası'nın düzenleneceğini söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi'nin katkısıyla Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenecek olan turnuvayla ilgili açıklamada bulunan Özdemir, "Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında futbol turnuvası düzenleme teklifimizi Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a iletmiştik. Başkanımız teklifimize olumlu yanıt verdi. Bu anlamda 9-21 Haziran tarihleri arasında 12 takımımızın katılacağı futbol turnuvasını düzenleyeceğiz" dedi.


Özdemir, Kiraz Festivali Futbol Turnuvası'nın, Malatya futboluna ayrı bir renk katacağına inandığını belirterek, "Futbol turnuvamızı 9 Haziran'da 17.00'da Yeşiltepe Stadı'nda başlatacağız. Yeşilyurt Belediyesi'nin destekleriyle düzenleyeceğimiz bu turnuvanın, Malatya futboluna ayrı bir renk katacağı inancındayız. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Kiraz Festivali Futbol Turnuvası 9 Haziran'da oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. Yeşiltepe Stadı'nda oynanacak olan ilk maçların programı şöyle:


9 Haziran Pazartesi
17.00 Telekomspor-Sanayispor
18.30 Sancaktarspor-Karakavakspor
10 Haziran Salı
17.00 44 Malatyaspor-Adafı Kartalspor
18.30 1932 Malatya Gücüspor-Malatya İl Özel İdarespor
11 Haziran Çarşamba
17.00 Hasanbeyspor-Malatyaspor
18.30 Malatya Fenerspor-Konak Belediyespor

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız