Eğitim

Kartepe Belediyesi’nden minik çevrecilere teşekkür belgesi

Kartepe Belediyesi, Şirinsulhiye İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerinin 4 yıl boyunca istikrarlı ve gönüllü bir şekilde Atıkların Kaynağında Ayrıştırılması konusunda aktif çalışarak çevre korumasına katkı sağlamalarından dolayı,

12 Şubat 2017 Saat: 20:10
Kartepe Belediyesi’nden minik çevrecilere teşekkür belgesi
Kartepe Belediyesi’nden minik çevrecilere teşekkür belgesi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in çevre konusundaki hassasiyeti çerçevesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü de atıkların kaynağında ayrıştırılması projesi çalışmalarını ilçe genelinde geniş bir yelpazede uygulamaya devam ediyor. Bu kapsamda Sinan Şahin nezaretindeki Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki anaokul, ilk ve orta dereceli okullar başta olmak üzere KAR-MEK, KO-MEK ve Halk Eğitim Merkezi Kurslarını da projeye ortak ediyor.

Eğitim kurumları da projeye ortak ediliyor

Eğitim kurumları ile koordineli çalışmalarda bulunan belediye ekipleri kaynağında toplanan atıkların geri dönüşüme kazandırılmasına katkı veren öğrencileri ödüllendirirken diğer çocukları da teşvik ediyor. Kartepe Belediyesi ikinci dönemin başında, ilkokul çağında istikrarlı ve gönüllü bir performans sergileyen Şirinsulhiye İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerini teşekkür belgesi ile motive etti.

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Şirinsulhiye İlkokulu’nu ziyaret etti. Belediye yetkilileri atıkların ayrıştırılması konusundaki çalışmaları nedeniyle Okul Müdür Vekili Berkant Arduç ve sınıf öğretmeni Ferah Yıldız ile 22 öğrenciyi tebrik etti. Başkan Üzülmez’in selamını ileten Çakır, minik öğrencilerin 4 yıl boyunca yaptığı atıkların kaynağında ayrıştırılması çalışmalarını içeren sinevizyon gösterisini de gururla  izledi.

Şirinsulhiye İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerinin geri dönüşüm konusundaki çalışmalarını takdirle izlediklerini belirten Başkan Yardımcısı Çakır, “Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile iş birliği yapan çocuklarımızı tebrik ederim. Örnek bir davranış sergileyen öğrencilerimiz gönüllü ve istikrarlı bir şekilde geri dönüşüm çalışmasında bulundular. Geri dönüşüm konusunda eğitimlere katılan, tesis ziyaretleri yapan ve kampanyalar düzenleyen öğrencilerimiz önemli bir misyon üstlenerek yaşıtlarına çok güzel örnek oldular.Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez adına kendilerine teşekkür belgelerini vermekten büyük mutluluk duyuyorum ve geleceğimiz çocuklarımızı canı gönülden kutluyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız