Güncel

Kanser Farkındalık Haftası İçin Kemer Country’de Buluştular

Golf Severler Kanser Farkındalık Haftası İçin Kemer Country’de Buluştular

1 Nisan 2022 Saat: 10:54
Kanser Farkındalık Haftası İçin Kemer Country’de Buluştular
Kanser Farkındalık Haftası İçin Kemer Country’de Buluştular

Kanser Farkındalık Haftası İçin Kemer Country’de Buluştular

1-7 Nisan Kanser Farkındalık Haftası sebebiyle Milliyet ev sahipliğinde Kemer Country Club’ta 100’den fazla davetlinin katılımıyla “Ladies & Men’s Kanser Farkındalık Golf Turnuvası 2022” düzenlendi.

 

Kanser Farkındalık Haftası kapsamında “Ladies & Men’s Kanser Farkındalık Golf Turnuvası 2022” Doğtaş ana sponsorluğunda organize edildi. Düzenlenen etkinliğe Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Demirören, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Ali Doğan’ın eşi Fatmanur Uysal Doğan, Prof. Dr. Berrin Pehlivan, Prof. Dr. Arzu Kunt, Prof. Dr. Hakan Özyuvacı, Emel Yıldırım, Canan Edipoğlu ve Pervin Topbaş katıldı. Ana sponsorluğunu Doğtaş’ın üstlendiği turnuvanın sağlık sponsoru BHT Clinic oldu. 31 Mart’ta Kemer Country Club’ta, Fit 360 ve Azur Kozmetik’in de sponsorlar arasında yer aldığı etkinlik büyük ilgi gördü.

 

Oyun sonrası düzenlenen öğle yemeğinde konuşan Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman; “Erken teşhisin önemini her yerde dile getiriyoruz. Kansere yakalanabiliriz ama birçok kanser türünde erken tanıyla beraber kurtulma oranlarımız çok yüksek. Sağlığımızdan daha değerli hiçbir şey yok bu sebeple tüm işlerimizi erteleyebiliriz ama sağlık taramalarımızı aksatmadan düzenli olarak gerçekleştirmeliyiz” dedi.

 

Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı 'Volkan komiser' karakteriyle tanınan Boğaç Aksoy, lenf kanseri ile mücadelesini etkinlikteki misafirlerle paylaştı. Doktorun kendisine kanser şüphesi ile yaklaştığında kabullenmekte zorlandığını anlatan Boğaç Aksoy sekiz aylık tedavisinin ardından hastalığı yendiğini belirtti. Misafirlerle umut verici hikayesini paylaştı.

 

1-7 Nisan Kanser Farkındalık Haftasının önemine dikkat çeken Doğtaş Genel Müdür Yardımcısı Erim Tamer; “Dünya olarak çok travmatik bir dönemden geçtik. İşlerimizi evlere taşıdık. Bu da evlere olan bakış açımızı değiştirdi ve eve yapılan yatırımlar artmaya başladı. İnsanların evlerine giriyoruz, bu sebeple Doğtaş olarak sorumluluğumuz büyük şeklinde konuştu. Çok fazla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini aktaran Tamer; böylesine önemli bir farkındalığın ev sahibi olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

 

 

Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirilen turnuvada ödülleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Demirören, Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer ve Kemer Country Kadın Golf Kulübü Kaptanı Çağla Metin takdim etti. Kadınlar A Kategorisi birincisi Tülay Turhan, ikincisi Ayşe Canan Ediboğlu, üçüncüsü Şefika Kırçuval Kadınlar B Kategorisi birincisi ise Bahar Gündoğar, ikincisi Nazlı Nazmiye Erdoğan, üçüncüsü Aylin Gülmen oldu. Erkekler A Kategorisi birincisi Henrik Holtoft, ikincisi Selim Alp, üçüncüsü Hakan Özyuvacı ve Erkekler B Kategori birincisi Ferruh Şenkaya, ikincisi Taner Ankara, üçüncüsü Selçuk Erkalır ödüllerini sahnede aldı. Ladies Nearest to the pin özel ödülünü Nükhet Sebükcebe, Men’s Nearest to the pin özel ödülünü Tugay Akbal, Ladies Longest Drive özel ödülünü Efes Alemdar alırken Men’s Longest Drive özel ödülü ise Henrik Holtoft’un oldu.

 

Kanser Farkındalık Haftası’nda bir araya gelerek kamuoyunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleri katılımlarıyla da etkinliğe destek verdiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız