Güncel

İGSAŞ, Tarım ve Teknolojinin Liderleriyle Growtech Eurasia’da Buluşuyor

Antalya’da bu yıl 17’incisi düzenlenen Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı bu yıl 29 Kasım – 02 Aralık arasında gerçekleşiyor.

30 Kasım 2017 Saat: 11:09
İGSAŞ, Tarım ve Teknolojinin Liderleriyle Growtech Eurasia’da Buluşuyor
İGSAŞ, Tarım ve Teknolojinin Liderleriyle Growtech Eurasia’da Buluşuyor

Türkiye’nin en geniş kapsamlı tarım fuarı Growtech Eurasia, bu yıl 29 Kasım – 02 Aralık tarihleri arasında Antalya Expo Center’da gerçekleşiyor. Bu yıl 17’incisi düzenlenen fuara, 30’u aşkın ülkeden 800’ün üzerinde lider firma ve markanın yanı sıra ziyaretçiler ile birlikte 85 ülkeden 85 binin üzerinde sektör profesyonelinin katılımı bekleniyor.

Yıldızlar Yatırım Holding çatısı altında faaliyetini sürdüren İGSAŞ Ulusal ve uluslararası tarım sektörünün önde gelen şirketlerinin katıldığı fuara en yeni ürünleriyle katılmaya hazırlanıyor. Kurulduğu günden bu yana ülkemizin tarım topraklarındaki eksik bitki besin elementlerini çeşitli gübreler halinde üreterek, Türk tarımına katma değerli hizmet sunuyor. Her geçen gün ürün gamını genişleten İGSAŞ, amonyak, üre ve kompoze gübre üretiminin lider üreticilerinden olmasının yanı sıra son dönemde sera, hobi bahçeciliği ve çiçek üretimine yönelik gübre ürünlerini de çeşitlendirmeye devam ediyor.

İGSAŞ’ın tarım sektörüne yönelik çalışmaları hakkında bilgiler paylaşan İGSAŞ Pazarlama ve Satış Direktörü Ercan Karasu‘’Antalya 1’inci OSB’de 10 milyon dolarlık yeni bir yatırım sürecindeyiz. 15 bin metrekarelik tesisimizde, özel damlama gübreleri ve sıvı gübre üreteceğiz. Yine bu tesisimizin içine kurulan akredite laboratuvarında Türkiye’de daha önce hiç yapılmamış analiz ve AR-GE çalışmalarına imza atmayı hedefliyoruz. Dünyada doğal kaynakların azalmasıyla birlikte günümüzde sürdürülebilir tarım büyük bir önem kazanmaya başladı. Tarımsız ülkenin ayakta durma şansının çok zor olduğunu düşünüyoruz. Tarım alanları her geçen gün küçülürken verim de gittikçe düşüyor. Gübrenin önemi de bu noktada ortaya çıkıyor. İGSAŞ olarak bu konuyu kendimize misyon edinerek “Tarladan Sofraya” adını verdiğimiz sosyal sorumluluk projemizle İGSAŞ’ın tarım alanlarındaki doğru uygulamalarını çitçilere aktarmayı hedefledik.’’ ifadelerini kullandı.

Karasu sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘’Uluslararası arenada çok ses getiren ve istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdüren Growtech Eurasia Fuarı, bizim çok önem verdiğimiz bir organizasyon. Bu yıl da fuarda en özel ürünlerimizi ziyaretçilerimizin ilgisine sunarken bir yandan da ürün çeşitliliğini ve verimliliği artıran inovatif çalışmalarımızı da paylaşıyor olacağız.’’

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız