Orman

Hamdi Kaptanoğlu’nun önemli misafirleri vardı

Yaptığı başarılı orman çalışmalarıyla son dönemlerde kendisinden bahsedilen Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’nun önemli misafirleri vardı.

20 Şubat 2017 Saat: 18:25
Hamdi Kaptanoğlu’nun önemli misafirleri vardı
Hamdi Kaptanoğlu’nun önemli misafirleri vardı

Kocaeli ormanlarından sorumlu AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve heyetleri Gölcük Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ziyarette, İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, müdürlüğün 2016 yılı çalışmalarını ve sonuçlarını anlatılırken, 2017 hedefleri ve projeleri hakkında da heyete bilgiler sundu.

Kaptanoğlu, fikir ve çalışma teatisinde bulunan heyete teşkilatına olan ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

‘’Orman Hayattır’’ fikrini ana hedef olarak gözeten ve 2017 yılını tasarruf, verimlilik ve etkililik yılı olarak belirleyen Kaptanoğlu; ‘’her çalışmamız ülkemiz için. Aldığımız bu bayrağı devredene kadar sahibi olan aziz Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarına elimizden geldiği kadar hizmet düsturuyla işlerimizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu çalışmaları takdir görmek için yapmıyoruz. Ancak takdir gördüğünde de seviniyoruz ve kamçılanıyoruz. Ormanla iç içe bir kent farkındalığını yerleştirme gayretindeyim. Bölgem Karamürsel, Başiskele, Gölcük ve Kartepe Ormanlarında bir hayat var. Onun tabir-i caizse etinden, sütünden her durumundan fayda sağlama gayretinde olmalıyız. Bozmadan bize sağladığı hayatsal faydaları geliştirmeliyiz’’ diye belirtti.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız