Sağlık

Dr. Ümit Aktaş, Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak

Mevsimsel hastalıkların çok arttığı bu günlerde, Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Kocaeli Kitap Fuarı’nda bağışıklık sistemini güçlü tutmanın yollarını anlatacak.

12 Ekim 2023 Saat: 16:35
Dr. Ümit Aktaş, Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak
Dr. Ümit Aktaş, Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak

Dr. Ümit Aktaş, Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak

Büyük okuyucu kitlelerine ulaşan yedi kitabında da Fitoterapi’nin ve sağlıklı beslenmenin önemini sürekli vurgulayan, bağışıklık sisteminin önemini anlatarak yol gösteren Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, bu yıl 15 Ekim tarihinde gerçekleşecek Kocaeli Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla bir araya gelecek.

 15 Ekim Pazar günü saat 15:00’da “İlaçsız Yaşam” konulu bir seminer verecek. Dr. Ümit Aktaş seminerinde; ‘Neden bu kadar hasta oluyoruz, hasta olmamanın yolu nedir?’ sorularının yanıtını verirken mevsimsel hastalıkların çok arttığı bu günlerde bağışıklığımızı güçlü tutma ve bitkilerden faydalanmanın yolları gibi birçok konuda bilgi verecek, katılımcılara sağlıklı bir yaşamın yolunu anlatacak.

 

‘Çaresi yok’ diye öğretilen hastalıkları kontrol altına almanın hatta tam şifa ile iyileşmenin mümkün olduğunu okuyucularına aktaracak olan Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, seminerin ardından saat 16.00’da Kocaeli Kitap Fuarı C Salonu 3 Nolu Hayy Kitap standında, geçtiğimiz günlerde 30. baskısı yapılan, güncel bilgiler ile genişletilmiş “İlaçsız Yaşam” kitabını ve diğer kitapları “Bitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi”, “Mutluluk Kürleri”, “Diyabet ve Zayıflama Kürleri”, “Mutluluk Kürleri 2”, “Yaşam Sevinci” ve “Koronadan Korunmak Mümkün” adlı kitaplarını okurları için imzalayacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız