İGF

Diyarbakır Yenişehir'de Kur'an kurslarında futbol keyfi

Diyarbakır Yenişehir’de Yaz Kur’an Kursları kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.Express Haber / DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Müftülüğü iş birliğinde Yaz Kur’an Kursları arasında futbol turnuva...

26 Ağustos 2022 Saat: 17:15
Diyarbakır Yenişehir'de Kur'an kurslarında futbol keyfi
Diyarbakır Yenişehir'de Kur'an kurslarında futbol keyfi

Diyarbakır Yenişehir’de Yaz Kur’an Kursları kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Express Haber / DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Müftülüğü iş birliğinde Yaz Kur’an Kursları arasında futbol turnuvası düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’nin talimatları ile Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğü Spor Tesisleri’nde düzenlenen futbol turnuvasına 8 takım katıldı.

Turnuvada birinci olan Devlet Su İşleri Kur’an Kursu öğrencilerini tebrik eden Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Remzi Tekin, Futbol Turnuvası’nda Devlet Su İşleri Kur’an Kursu'nun birinciliği elde ettiğini kaydetti. "Hem öğrencilerimizi hem de emeği geçen tüm eğitmenlerimizi tebrik ediyoruz" diyen Tekin, "Belediye olarak çocuklarımızın sevincine ortak olmak bizleri çok mutlu etti. Bu bağlamda müftülüğümüz ile etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Turnuvayı kazanan ilk 3 takıma Müdür Tekin kupalarını taktim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız