Güncel

BÜYÜ’den BÜYÜ’lü bir Firuze tasarımı

Bitkilerin Büyü’süne kapılarak hem yaşamlara hem de yaşam alanlarına değer katmak için biraraya gelen Büyü, Peperomia bitkisinin altı kırmızı zarif yapraklarını Firuze taşlı saksı ile bir araya getirdi.

8 Haziran 2021 Saat: 06:07
BÜYÜ’den BÜYÜ’lü bir Firuze tasarımı
BÜYÜ’den BÜYÜ’lü bir Firuze tasarımı

BÜYÜ’den BÜYÜ’lü bir Firuze tasarımı

Peperomia ve Firuze’yi buluşturarak Büyü’lü bir uyum yaratan Büyü markası, bu eşsiz tasarımın bulunduğu ortamlara şans ve bereket getirdiğine inanıyor.

 

 Doğanın büyüsünü paylaşmak ve bitkilerin sihri ile insan hayatına değer katmak için kolları sıvayan üç kadın girişimcinin kurduğu Büyü, yaşam alanlarına kattığı şık görünümü ile sukulent çeşitlerinin yanı sıra, mutfakların olmazsa olmazları roka, marul, kekik, reyhan ve benzeri bitkiler ile sevdiklerinize özel eşsiz bir hediyeler hazırlama fırsatı sunuyor.

 

Toprağa dokunmanın değerini anlatmak, büyüyen bir bitkinin mucizevi gelişimini izlemek ve verilen emek ile neticeyi daha iyi görebilmek adına çalışan Büyü, kullanımı Antik Mısır dönemine kadar uzanan, şans ve uğur getirdiğine inanılan Firuze taşından bir saksı tasarladı.

 

Bulunduğu mekanın enerjisini arttırıyor

Nazara karşı koruyucu etkisi olduğuna inanılan Firuze taşından kullanıcıları için bir saksı tasarlayan Büyü, bu eşsiz tasarımı Peperomia bitkisinin altı kırmızı zarif yaprakları ile buluşturdu. Peperomia bitkisinin altı kırmızı zarif yapraklarını Firuze taşlı saksı ile bir araya getiren Büyü, aynı zamanda bu uyumun, bulunduğu mekana yüksek bir enerji verdiğine

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız