İGF

Bursa Kestel'de karne mutluluğu

Bursa'nın Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır , 2021-2022 yılının ilk dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayan öğrencilerin heyecanını ortak oldu.BURSA (İGFA) - 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk dönemi, dün itibari...

22 Ocak 2022 Saat: 13:15
Bursa Kestel'de karne mutluluğu
Bursa Kestel'de karne mutluluğu

Bursa'nın Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır , 2021-2022 yılının ilk dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayan öğrencilerin heyecanını ortak oldu.

BURSA (İGFA) - 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk dönemi, dün itibariyle tamamlandı. Birinci dönemi geride bırakan milyonlarca öğrenci karnelerini alarak 2 haftalık yarıyıl tatiline girdi. Bursa'nın Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır da ilçedeki Atatürk İlköğretim Okulu ve Kestel Anaokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. 

Kestel Atatürk ilköğretim okulu ve Kestel Anaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Kaymakam Recep Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Kestel İlçe Millî Eğitim Müdürü Cengiz Uç, Kestel Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Başkan Önder Tanır ve protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini teslim etti. Karne töreninde konuşan Başkan Önder Tanır "Sizler bizim umudumuz olan geleciğin mimarlarısınız. Aldığınız eğitim ışığında, kendinize, ailenize ve ülkenize fayda sağlayacak neferlersiniz" dedi.

Başkan Tanır konuşmasının ardından öğrencileri, ara tatilde Kestel Belediyesi tarafından düzenlenecek olan çocuk etkinliklere davet etti.
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız