Güncel

Bağımsız Fotoğrafçılar, İğneada'yı fotoğrafladılar

Kırklareli'nin, Demirköy'e bağlı İğneada'ya çıkarma yapan Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar topluluğu İğneada ve longoz ormanlarını gezerek fotoğrafladılar.

7 Aralık 2021 Saat: 23:01
Bağımsız Fotoğrafçılar, İğneadayı fotoğrafladılar
Bağımsız Fotoğrafçılar, İğneada'yı fotoğrafladılar

Bağımsız Fotoğrafçılar, İğneada'yı fotoğrafladılar

Kırklareli'nin, Demirköy'e bağlı İğneada'ya adeta çıkarma yapan Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar topluluğu İğneada ve longoz ormanlarını gezerek fotoğrafladılar.

Hemen hemen, her hafta sonu foto turu yapan Kocaeli Bağımsız  Fotoğrafçılar  Topluluğu derneği üyeleri bu kez İğneada ve longoz ormanlarını gezerek fotoğrafladılar.

 

Geçtiğimiz pazar günü, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Derneği Üyeleri Bulgaristan sınırındaki Beğendik Köyüne gittiler. Sınırımızın hemen karşısında bulunan Rezova köyüne el salladılar, fotoğrafladılar. Daha sonra İğneada ve Liman Köy sahiline uğrayıp İğneada Longoz Ormanları Milli Parkına gittiler.

Öğle yemeği için verilen arada da, yöreye has nefis köfteyi yemeyi de ihmal etmediler.

Grup üyeleri daha sonra Dupnisa Mağaralarını ziyaret etti. Fotoğraflar çekti. 3 katlı olan mağarada, Yarasaların yavrulama dönemi olduğundan, en alttaki bölüm ziyaretçilere katılmıştı.

Çok yorucu bir yolculuk sonunda Bağımsız fotooğrafçılar üyeler, Yorgun ama mutluydu.

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği Başkanı Kemal Kaya, böylesi yorucu foto tura katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek foto safariyi sonlandırmasının yanısıra  gelecek ayın foto safarisinin takviminde açıkladı. Muğla Milasa bağlı İasos antik kenti, Çomakdağı ve Selçuk Deve Güreşleri ile devam edeceklerini belirti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız