Kültür

Ali Can Kazgan Karslılar Derneği'ne Yeniden Başkan Seçildi

Kocaeli Karslılar Derneği 1’nci olağan kongresinde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Ali Can Kazgan güven tazeledi.

17 Mayıs 2018 Saat: 22:11
Ali Can Kazgan Karslılar Derneği'ne Yeniden Başkan Seçildi
Ali Can Kazgan Karslılar Derneği'ne Yeniden Başkan Seçildi

Kocaeli Karslılar Derneği 1’nci olağan kongresi Birlik İş Hanı’nda bulunan dernek binasında gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Ali Can Kazgan tek aday olarak seçime gitti. 60 üyesi bulunan derneğin kongresine İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman’ın yanı sıra çok sayıda dernek üyesi katıldı.Toplam 36 kişinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 9 kişilik yönetim kurulu üyesi 3 kişilik denetimkurulu üyesi seçildi.

Kongrede konuşan Kocaeli Karslılar Derneği mevcut başkanı Ali Can Kazgan, “Derneğimizin dinamizmini idealist gençlerden, gücünü ve uzmanlığını ise tecrübeli akil büyüklerimizle istişareler alacaktır. Fikirlerini yansıtabilen, milletine faydalı bir dernek olabilmek için gereken çalışmaları yaptık. Bizler söylediğimiz sözlerle kısa süre içinde Kocaeli’de adımıza yakışır faaliyetler gösterdik. Sizler en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık ve aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

Ali Can Kazgan’ın yönetimi:

Yönetim: Ali Can Kazgan, Alper Alyılmaz, NuraliCifci, Necati Katırağ, Yahya Kemal Yakupoğlu, Selda Çifçi, Faruk Karakuzu, Tarkan Bilgin, Kadir Uğur Yılmaz.

Denetim: Gökhan Özecik, Muharrem Uğur Demirkol, Özcan Kazgan.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız