Güncel

Sözlü' den Vali Coş' a Veda Yemeği

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sakaryaya atanan Vali Hüseyin Avni Coş onuruna veda yemeği verdi.Coş, yemek öncesi yaptığı konuşmada, kentteki bir otelde düzenlenen yemekte, Adananın

4 Haziran 2014 Saat: 10:29
Sözlü' den Vali Coş' a Veda Yemeği
Sözlü' den Vali Coş' a Veda Yemeği

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sakarya'ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş onuruna veda yemeği verdi.
Coş, yemek öncesi yaptığı konuşmada, kentteki bir otelde düzenlenen yemekte, Adana'nın gönlünde her zaman plakası gibi bir numara kalacağını söyledi.
"Halka hizmet, Hak'ka hizmettir" anlayışıyla Adana'da yaklaşık 3 yıla yakın süre görev yaptığını belirten Coş, "Hükümetimizin sunduğu imkanları, ödenekleri en iyi şekilde kullanarak yatırıma dönüştürmeyi, vatandaşlarımıza verilen hizmetlerin niteliğinin yükselmesi, etkinliğinin artması, vatandaşımızın memnuniyetinin çoğalması için gece gündüz çalıştık" diye konuştu.
Coş, Adana'da görev yaptığı süre içerisinde, halkın tümünden büyük ilgi ve destek aldığını belirterek başta Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sözlü olmak üzere kentin tüm kurum ve kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde halkın beklediği hizmetleri vereceklerine inandığını dile getirdi.
Kendisinin yerine atanan Vali Mustafa Büyük'ün ilde başlatılan hizmetleri çok daha iyi noktalara taşıyacağına inandığını belirten Coş, kendisine yakın ilgi gösteren tüm Adanalılara teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise bereketli topraklara sahip olan Adana'nın, burada görev yapan herkese çok iyi misafirperverlik gösterdiğini Vali Coş'un da kentten güzel hatırlarla ayrılıyor olacağından dolayı memnun olduklarını söyledi.
Vali Coş ile yeni başlayan kısa görev süresi boyunca çok samimi bir çalışma ortamında çalıştıklarını belirten Sözlü, Vali Coş'un başlatmış olduğu hizmetlerin tamamlanması için bundan sonra görevin kendilerinde olduğunu ifade etti.
Yemeğe, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, kaymakamlar, savcılar, ilçe belediye başkanları, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birçok davetli katıldı.
Yemeğin sonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Vali Coş ve eşine çiçek ve bazı hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız