Güncel

SEHAYDER yuvaya 1 ton mama bağışldı

Sehayder, Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na 1 ton mama bağışı gerçekleştirdi.

23 Mayıs 2020 Saat: 08:30
SEHAYDER yuvaya 1 ton mama bağışldı
SEHAYDER yuvaya 1 ton mama bağışldı

Sehayder, Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na 1 ton mama bağışı gerçekleştirdi.

“Sehayder ve hayvan dostu gönüllülerimiz ile güçleniyoruz”

Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’nda gerçekleşen mama bağışı etkinliğinde Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Öncelikle Sehayder’e arkasında da tüm bağışçılara can dostlarımıza bayram öncesi böyle güzel hediyeler gönderdikleri için teşekkür ediyorum. Seferihisar Belediyesi olarak biz her zaman sokak hayvanlarımızın yanındayız. Ancak gönüllülerin Sehayder’in hayvan dostlarının yaptığı çalışmalar ile güçleniyoruz onlarla tamamlanıyoruz. Ancak içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sokak hayvanlarımız için gelen mama ve yemek desteğimiz azaldı. Bu zor günlerde her zaman bize destek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür etmek isterim. Havaların da mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bugünlerde sokak hayvanlarımızı unutmamalıyız. Seferihisar Belediyesi olarak her zaman can dostlarımızın yanında olacağız” dedi.

SEHAYDER can dostlarımızın yanında

Yuvadaki tüm hayvanlara yetecek kadar kene ilacı bağışlandı

Aynı zamanda yuvada kalan tüm hayvanlara yetecek kadar kene ilacı ve 65 adet Kiltiks marka tasma dağıtan Sehayder Başkanı Fevziye Özkan “Seferihisar’da derneğimizde birlikte çalıştığım arkadaşlarımla sokak hayvanlarımız için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu hayvanların hayata tutunmasını sağlamak bizim insanlık görevimiz. Ayrıca bu süreçte teşekkür etmek istediğim başta her şekilde yanımızda olan Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin olmak üzere, kıymetli bağışçılarımız İnci Tüfekçi, Gamze Ertekin, Hatice Basak, Halil Bağdınlı, Julien Neel, Andrea Ranta, Selin ve Jose Alexandre’ye de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Derneğe üye arkadaşlarımızla 14 yıldır her hafta 2 gün bu yuvada gönüllü ve sivil denetçi olarak hayvanlarımızın bakım işlemlerine yardımcı oluyoruz. Dernek olarak sokak hayvanlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İzmir’in en özel yuvası

İzmir’de bulunan birçok yuvaya göre daha iyi koşullarda hizmet veren Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’nda kalan can dostların ihtiyaçları eksiksiz karşılanıyor. Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’nda çalışan veteriner hekimler ve özveriyle çalışan personeller sayesinde sokak hayvanları sağlıklı ve temiz bakılıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız