Güncel

KARTEPE’DE TURİZM, EKONOMİ VE İŞLETME BİLİMLERİ KONGRESİ

Kartepe Belediyesi, KOÜ ve Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi İşbirliğinde düzenlenecek olan II. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile I. Uluslararası / IV. Ulusal Emek ve Toplum Kongresi 01-04 Kasım 2018 tarihleri...

27 Ekim 2018 Saat: 19:26
KARTEPE’DE TURİZM, EKONOMİ VE İŞLETME BİLİMLERİ KONGRESİ
KARTEPE’DE TURİZM, EKONOMİ VE İŞLETME BİLİMLERİ KONGRESİ

Kartepe Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi işbirliğinde 01-04 Kasım 2018 tarihleri arasında II.Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile I.Uluslararası/IV.Ulusal Emek ve Toplum Kongresi gerçekleştirilecek. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan kongreye 13 farklı ülkeden, 22 uluslararası konuk katılacak.

BİLDİRİLER GÖNDERİLDİ
44 üniversiteden toplam 107 bildirinin kabul edildiği II. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile I. Uluslararası/ IV. Ulusal Emek ve Toplum Kongresi’ne; Türkiye, Azerbaycan, KKTC, Almanya, Avusturya, Amerika, İngiltere, Fransa, İspanya, Makedonya, Arnavutluk, Kosova ve Umman olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden bildiri gönderildi.

RESMİ AÇILIŞ TÖRENİ 2 KASIM’DA
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün ev sahipliğinde II. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile I. Uluslararası/ IV. Ulusal Emek ve Toplum Kongresi, 02 Kasım 2018 Cuma günü Saat:10.00’da Maşukiye/El Garden Otel’de düzenlenecek açılış töreniyle başlayacak. Resmi açılışın ardından tanıtım kokteyli verilecek.

SEMİNER VERİLECEK
II.Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile I.Uluslararası/IV.Ulusal Emek ve Toplum Kongresi’ne konuşmacı olarak katılacak olan University of South Florida-USA Prof.Dr. Cihan Çobanoğlu, University of Applied Sciences Munich-Germany Prof.Dr. George Christian Steckenbauer ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Doç.Dr. Emre Şahin Dölarslan seminer verecekler.

13 ÜLKE 44 ÜNİVERSİTE KATILACAK
II. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile I. Uluslararası/ IV. Ulusal Emek ve Toplum Kongresi’ne FH Krems University-Avusturya, University of Applied Sciences Munich-Almanya, University of South Florida-USA, Florida University-USA, University of Georgia-USA, Michigan State University-USA, Middlesex University, İngiltere, Sevilla University-İspanya, Nahçıvan Üniversitesi-Azerbeycan, Azerbaijan Tourism and Management University-Azerbaycan, University of Durres- Arnavutluk, University of Mother Teresa Skopje-Makedonya, Eastern Mediterranean University –KKTC, Lefke University-KKTC, Adnan Menderes Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Kâtip Çelebi Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Medipol Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi katılacak.

ÖDÜLLER VERİLECEK
02-03 Kasım 2018 tarihlerinde bildiri gönderilen ülkelerin sunumu yapılacak. Sunulan bildirileri değerlendirecek olan kongre jürisi en iyi ilk üç bildiriyi belirleyecek. 03 Kasım 2018 Cumartesi günü Saat: 20.00’de düzenlenecek olan gala yemeğinde dereceye giren bildiriler ödüllendirilecek. Kongre, 04 Kasım 2018 Pazar günü düzenlenecek olan Kartepe gezisi ile son bulacak.

KONGRE MERKEZİ KARTEPE
II. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi ile I. Uluslararası/ IV. Ulusal Emek ve Toplum Kongresi’nin ardından çalışmalarına aralıksız devam edecek olan Kartepe Belediyesi, yeni bir kongreye daha ev sahipliği yapacak. Kartepe Belediyesi ile KOÜ işbirliğinde düzenlenecek olan II. Avrupa Ekonomi Kongresi 15-16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Kongre Merkezi olan Kartepe’de Kasım ayı içerisinde sayısız akademik çalışma düzenlenecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız