Güncel

3. Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Sahiplerini Buldu

BHS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Taşur ve İstanbul-Azerbaycan Dostluk Derneği’nin organizasyonuyla bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi iki ülkenin sanat, siyaset, spor, medya

20 Kasım 2019 Saat: 14:17
3. Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Sahiplerini Buldu
3. Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Sahiplerini Buldu

BHS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Taşur ve İstanbul-Azerbaycan Dostluk Derneği’nin organizasyonuyla bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi iki ülkenin sanat, siyaset, spor, medya ve iş dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. 

3. Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri,  “Grand Hyatt İstanbul”da sahiplerini bulurken, gecede oldukça kalabalık bir katılım olduğu gözlemlendi.

Bu yıl 3. kez düzenlenen ödül töreni organizasyonu Atakan Taşur ve İstanbul-Azerbaycan Dostluk Derneği tarafından iki ülkenin birlik ve beraberliğini tüm dünyaya yayma amacıyla yapıldı. Gecenin organizatörü Atakan Taşur ve Hülya Ağasoy açılış konuşmasında; “Amacımız kardeş iki ülkenin en iyilerini bir arada getirerek bölünmez bütünlüğümüzü ve birlikteliğimizi tüm Dünya’ya yaymaktır” ifadelerine yer verdi.

Gastronomi ve turizm çalışmaları da bulunan yazarımız ünlü Gazeteci Veysel Kavrayan’da gecede ödüle layık görüldü.

Gecede Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü alan Gülben Ergen yaptığı açıklamada, “Sımsıkı bağlarla kardeş olduğumuzu biliyoruz zaten. Ben Azerbaycan’a her gittiğimde ya da oradaki sevenlerimle sosyal medya üzerinden haberleştiğimde, mailleştiğimde her zaman son derece duygulanıyorum. Ve bu geceyi son derece önemseyerek geldim. Kardeşliğimizin altını çizmek için…” dedi.

Azerbaycanlı devlet sanatçı Melahat Abbasova gecede Yılın En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu seçildi. 28 yıldır Türkiye’de yaşadığını belirten Abbasova, bu ödülü almanın kendisi için gurur vericiği olduğunu söyledi.

En İyi Kadın Dizi Oyuncusu ödülünü alan isim ise Perihan Savaş olurken, Yılın Moda İkonu ödülünü Ivana Sert aldı. Panah S. İbrahimov Yılın En İyi Uluslararası İş Adamı, İsmail Küçükkaya Yılın En İyi Sabah Proğramı ”Çalar Saat”, Rıdvan Bıyık Yılın En İyi Haber Kanalı Show Haber, OKS Model Agency sahibi Oksana Kuznetsova Yılın En İyi Model Okulu, Sakit Mammadov Yaşam Boyu Onur Ödülü, Muammer Kapucuoğlu Klass Magazin Yılın En İyi Cemiyet Dergisi ile ödüllerini aldı.

Yılın En İyi Reytingli Sabah Proğramı ödülünü, Xezer TV’den “Herşey Dahil” proğramıyla Tarix Aliyev aldı. Tarix Aliyev ödül gecesiyle ilgili şunları kaydetti; “Bugüne kadar çok fazla ödüle layık görüldüm. Ancak bu ödül benim için ayrı bir gurur oldu. Türkiye ve Azerbaycan kardeşliğini vurgulayan bu ödül töreni için Atakan Taşur’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu ödülü Türkiye Mehmetçikleri ve Azerbaycan Askerleri için alıyorum.

Yılın En İyi Şifalı Taşlar ve Bioenerji Uzmanı Ödülü ise Belgin Dal’a gitti. Belgin Dal 3 yıldır üst üste bu ödülü alırken sahnede enerjisi ile Wilma Elles ve sunucuları kendine hayran bıraktı.

”İki devlet tek millet” duygusunun hakim olduğu ve Azerbaycan ile Türkiye’nin tanınmış simalarının yer aldığı gecede Serpil Tamur, Yıldız Kültür, Gökhan Türkmen, Azerbaycan İstanbul Konsolosu Hayyam Daşdemirov, Azerbaycan Konsolosu Ayaz Pirimov, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, Furkan Palalı, Tuğba Özay, Bünyamin Sürmeli gibi tanıdık isimler de yer aldı.

Eko Yaşam Gazetesi-İSTANBUL, 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız