Banvit BRF’e İhracatta 3 Ödül Birden

6 Aralık 2023 Saat: 19:46
Banvit BRF’e İhracatta 3 Ödül Birden
Banvit BRF,“Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni”nde Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller, Beyaz Et ve Et Ürünleri kategorilerinde olmak üzere 3 ödül birden aldı

Banvit BRF’e İhracatta 3 Ödül Birden

 İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (İSHİB), 2022 yılında yaptıkları ihracatla ülke ekonomisine katkıda bulunan üyelerini 29 Kasım tarihinde gerçekleştirdiği “Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni”nde ödüllendirdi. Türkiye’nin önde gelen beyaz et üreticilerinden Banvit BRF, düzenlenen törende 3 farklı kategoride, 3 ödül birden aldı.

 Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller kategorisi ile Beyaz Et kategorilerinde 1’nci, Et Ürünleri kategorisinde ise 5’nci olarak, 3 ödül birden alan Banvit BRF, MENA bölgesi olarak tanımlanan ve ağırlıklı olarak Ortadoğu ülkelerinin de yer aldığı ihracat pazarlarında 2022 yılında toplam 115.6 milyon ABD doları ihracat gelirine ulaştı.

 Banvit BRF Satış Direktörü Nerdin Alp, bu ödülleri almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi; “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ihracat alanındaki hedeflerimize ulaşmaktan ve ülke ekonomimize katma değer sağlamaktan ötürü gurur duyuyoruz. Bu ödülün şirketimize kazandırılmasında emeği geçen, başta İhracat ekibimiz olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız