100. Yılda 100 Kadın Çiftçi Atası’nın Huzurunda

27 Ekim 2023 Saat: 07:30
100. Yılda 100 Kadın Çiftçi Atası’nın Huzurunda
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’in ilçelerinde faaliyet gösteren 100 kadın çiftçiyi Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’e götürdü.

100. Yılda 100 Kadın Çiftçi Atası’nın Huzurunda

Cumhuriyetimizin 100. Yılı onuruna Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

Eskişehir’in ilçelerinde faaliyet gösteren kadın çiftçiler, 100. Yılda 100 Kadın Çiftçi Ata’sının Huzurunda” etkinliği kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’ya götürüldü. Anıtkabir ziyareti yapan kadın çiftçilere Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Benek ve belediye görevlileri eşlik etti.

Anıtkabir Aslanlı Yolda yürüyerek Atatürk'ün mozolesinin bulunduğu Şeref Salonu'na ulaşan kadın çiftçiler, burada saygı duruşunda bulundular. Ardından Anıtkabir Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni gezen çiftçiler bol bol fotoğraf çektirdiler.

Düzenlenen etkinlik nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür eden kadın çiftçiler, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında devletimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ziyaret etmekten çok büyük mutluluk duyduk. Türk kadını ve emekçi kadınlar olarak bir kez daha Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz. Çalışmaya üretmeye, topraklarımızı ekmeye devam ederek Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ederiz” dediler. Anıtkabir ziyareti günün anısına çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız