Bursa İnegöl'de kar mesaisi

22 Ocak 2022 Saat: 17:15
Bursa İnegöl'de kar mesaisi
Yapılan hava değerlendirme uyarıları sonrası kar yağışının devam etmesiyle birlikte İnegöl Belediyesi, tuzlama ve yol açma ekipleriyle ilçenin tamamında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı boyunca herhangi bir o...

Yapılan hava değerlendirme uyarıları sonrası kar yağışının devam etmesiyle birlikte İnegöl Belediyesi, tuzlama ve yol açma ekipleriyle ilçenin tamamında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı boyunca herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına 41 araç ve 184 personel 7/24 görev başında çalışmalarına devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Kış ayı boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına sahada görev başında olan Bursa'nın İnegöl Belediyesi, Meteoroloji’nin Bursa için yaptığı yoğun kar yağışı uyarısı üzerine tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gece gündüz olmak üzere tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

KAR SEVİNCİNİ ÜZÜNTÜYE DÖNÜŞTÜRMEMEK İÇİN TEDBİRİMİZİ ALALIM

İnegöl’de kış şartlarının ve kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi adına İnegöl Belediyesi, cadde ve sokaklarda 41 araç ve 184 personel ile 7/24 hizmet veriyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren ve vatandaşlara uyarıda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘’İnegöl Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle birlikte olumsuzluk yaşanmaması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yoğun kar yağışıyla birlikte çalışma yaptığımız bazı yollar tekrar kapanabiliyor. Arkadaşlarımız aynı noktalar üzerinde birkaç kez çalışma yapabiliyor. Bu süreçte gece gündüz demeden mesaide olan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Kar yağışı ile birlikte yollarda buzlanmalar olabiliyor. Kar küreme ve tuzlama yapmış olsak ta kışlık lastiği ve kar zinciri olmayan araçlar maalesef ki sorun yaşayabilir. Bizler tedbirimizi aldığımız takdirde olumsuzluk yaşanmayacağını düşünüyorum. Kar sevincini üzüntüye dönüştürmemek için tüm vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almalarını rica ediyorum.’’ dedi.

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMAYALIM

Kış şartlarıyla mücadele kapsamında Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, soğuk havalarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama ve su dağıtımı yaparak sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçları karşılıyor. Bu konuda vatandaşlardan da destek isteyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘’Kış şartları malumunuz tüm canlılar için çetin geçiyor. Bizler karnımızı doyurmuş olsak ta dışarıdaki can dostlarımız aç kalabiliyor. Ekiplerimiz şehrin tamamında yem ve su bırakarak can dostlarımızın aç kalmaması için çalışmalar yapıyor. Şehir olarak hep birlikte evlerimizin önüne bir kap mama ve bir kap su bıraktığımızda eminim ki tüm can dostlarımızın karnı doyacaktır. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz.’’ dedi.

ÇÖZÜM MERKEZİ 7/24 HİZMETİNİZDE

Türkiye’nin en ulaşılabilir kurumu olan İnegöl Belediyesi, vatandaşların her istek ve talebi ile alakalı ilgili kurumlar ile koordinasyon sağlayarak çözüme kavuşturmaya devam ediyor.  Herhangi bir durumda 7/24 Çözüm Merkezi aracılığıyla vatandaşların yanında olduklarını ileten Başkan Alper Taban, ‘’Tüm vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakınız.  Vatandaşlarımız 153 ve 05301573000 WhatsApp numaralı Çözüm merkezi hatlarımızdan belediyemize ulaşarak sorunlarını iletebilir.’’ dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız