2022 İnternet Medyası Yılı Olacak

3 Ocak 2022 Saat: 11:40
2022 İnternet Medyası Yılı Olacak
İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, 2022 yılının internet gazeteciliği yasası ile Türkiye’de medya sektörünün miladı olacağını söyledi.

2022 İnternet Medyası Yılı Olacak

BURSA (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, yeni yıl ile ilgili yaptığı açıklamada, 2022 yılının internet medyası yılı olacağını belirtti.

İnternet Gazeteciliği Yasası ile 2022 yılının Türkiye’nin medya sektöründe milat olacağını söyleyen Genel Başkan Demir, "Dijitale dönüşüm yolunda en büyük adım olan internet gazeteciliği yasası, hem medya sektörünün hem de ülkemizin önünü açacak. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda görüşülen yasasının 2022’nin ilk aylarında Meclis’ten oybirliği ile geçerek yasalaşacağını ümit ediyoruz” dedi.

İGF 2 yaşında, İGF Haber Ajansı 1 yaşında 

2022 yılının ilk ayında İnternet Gazetecileri Federasyonu olarak 3 kutlama sevincini bir arada yaşayacaklarını dile getiren Genel Başkan Mesut Demir, “İGF’nin Almanya, Azerbaycan, KKTC’den sonra Belçika ve İngiltere’de de temsilcilerimizi atamamızın ardından başta Türk Cumhuriyetleri olmak üzere yurt dışı yapılanmamız ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnternet Gazetecileri Federasyonu’nun kuruluşunun 2’nci yılını 23 Ocak 2022’de tüm üyelerimizle kutlayacağız. Ülke genelinde büyük beğeni toplayan İGF Haber Ajansı, medyalarımızın hem ekonomik, hem de haber içeriği anlamında nefes almasını sağladı. İGF Haber Ajansı’nın (İGFA) 1’nci kuruluş yıl dönümünü 4 Ocak 2022’de kutlayacağız. Yine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tüm üyelerimiz ile birlikte kutlamış olacağız. İnşallah internet gazeteciliği yasası ile ilgili sevincimizi de Ocak ayında yaşarız. Bu vesileyle başta İGF ailesi olmak üzere tüm meslektaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2022 yılının medya sektörümüz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız