İGF

Denizli Büyükşehir'den kiracılarına müjde

Tam kapanma döneminde de Koronavirüs'e karşı desteklerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait işyerlerinden mayıs dönemine ait kirayı almayacak.

30 Nisan 2021 Saat: 10:15
Denizli Büyükşehir'den kiracılarına müjde
Denizli Büyükşehir'den kiracılarına müjde

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınının görülmeye başlandığı ilk günlerden itibaren pandemiyle mücadele kapsamında sayısız çalışmaya imza attı. Başkan Osman Zolan’ın talimatıyla alınan karara göre, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kiracısı olan işletmelerden mayıs 2021 dönemine ait kira alınmayacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi daha önce de kiracılarına yönelik benzer bir karara imza atmış ve işyerleri kapanan esnaftan kira almamıştı.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, pandeminin görülmeye başlandığı ilk günlerden itibaren tüm imkanlarıyla hemşehrilerinin yanında olduklarını söylerken, "Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve bu zor günleri inşallah hep beraber atlatacağız. Yeter ki kurallara harfiyen uyalım. Bizler sahada vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız