Güncel

İSAŞDER ''5. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı''nı Düzenledi

Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu'na bağlı, 2014 yılında kurulan İstanbul Aşçılar Derneği Kalamışta bulunan Galatasaray Spor Kulübü Tesisleri'nde, üyeleri ve misafirleriyle 5. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı

7 Mayıs 2019 Saat: 10:57
İSAŞDER ''5. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı''nı Düzenledi
İSAŞDER ''5. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı''nı Düzenledi

Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu'na (AGAFED) bağlı, 2014 yılında kurulan İstanbul Aşçılar Derneği (İSAŞDER), Kalamış'ta bulunan Galatasaray Spor Kulübü Tesisleri'nde, üyeleri ve misafirleriyle ''5. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı''nda bir araya geldi. Aynı zamanda kuruluşunun 5. yılını da kutlayan İSAŞDER güzel bir organizasyona imza attı.

İSAŞDER Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, kahvaltıya katılan üyelerini ve misafirleri kapıda karşıladı. Çay ikramlarının ardından kahvaltının verileceği ana salona geçildi.

Yapılan kahvaltının ardından konuşmalarını yapan İSAŞDER Yönetim Kurulu Başkanı Şef İsmail Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şef Adem Yılmaz destekçi firma temsilcilerini sahneye çağırarak verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek plaketlerini taktim etti. Sponsor firma temsilcileri ve Yönetim Kurulu olarak hatıra fotoğraf çekimlerinden sonra, tüm katılan üyeler ve misafirlerle de hatıra fotoğrafı çekildi. 

İSAŞDER Yönetim Kurulu Başkanı Şef İsmail Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şef Adem Yılmaz, Şef Mehmet Altaş, Şef Güner Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri Şef Metin Çalışır, Kadın Kolları Başkanı Şef Ayten Saner, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kavaslıoğlu'nun hazır bulunduğu etkinlikte birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.


Ardından İSAŞDER'in 5. yıl kutlama pastası katılımcılarla ve misafirlerle kesildi. Pasta kesiminde, AGAFED Başkanı Ahmet Karaman, Üçyıldız Peynirleri'nin Horeca Satış Yöneticisi Fatma Boz, Ünlü Şef Zeki Kara, İSAŞDER Yönetim Kurulu Üyeleri, AGAFED'e bağlı Trakya Turizm ve Gastronomi Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jülide BaşkurBonna Porselen Türkiye Key Account Manejeri Hüsnü Çalışkan ve misafirler hazır bulundu.

Katılımın yoğun olarak gözlemlendiği ''5. Geleneksel Yaza Merhaba Kahvaltısı'' kaynaşma ortamı yaratarak, nezih bir şekilde son buldu.

Katılımcılara, derneğin forma ana sponsoruda olan sektör lideri Bonna Porselen, Albayrak Gıda, şeker hamuru ve mix çeşitleri üreten By Master, Üç Yıldız Peynirleri, tatlı ve börekte lider kuruluşlardan Asil Tat, Adapazarı'ndan Rodi Burger & More ve Bonservis Gıda'nın dağıtıcısı olduğu WEST Falafel firmalarının katkılarıyla İSAŞTER tarafından hazırlanan hediye paketleri günün anısına hediye edildi.

 

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız