Güncel

FEST Travel 2019/II Gezi Programı Çıktı!

FEST Travel’ın her sene iki kez çıkardığı gezi programlarından 2019/II çıktı.

27 Temmuz 2019 Saat: 09:02
FEST Travel 2019/II Gezi Programı Çıktı!
FEST Travel 2019/II Gezi Programı Çıktı!

FEST Travel 2019/II Gezi Programı Çıktı!

FEST Travel’ın her sene iki kez çıkardığı gezi programlarından 2019/II çıktı.

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek, birçok kişinin hayalini süsleyen rotaların olduğu yeni program 250’den fazla gezi 20’den fazla yeni rota barındırıyor.

FEST Program 2019/II satışı süren ya da planlanan 250’den fazla geziyi içeriyor. Üstelik 20 yepyeni rota önerisi dahil! Farklı zevklere hitap eden tematik gezilerinden, Oeconomica® markası altında gerçekleşen ekonomik gezilere ve elbette Kişiye Özel ve Münferit programlara kadar birbirinden farklı pek çok program sizi bekliyor. Her sene büyük emeklerle çıkan gezileri içeren bu programın hikâyesini FEST Travel Genel Müdürü Zekeriya Şen’e sorduk.

“Bu yıl da yarattığımız yeni gezi kurguları ve güzergâhları ile birlikte FEST Travel’ın tarihinde rekorlara koştuk. “Detay!” dedik satır aralarını arşınladık, ezber bozduk; “algı” dedik farklılıkları ortaya çıkarttık; “kültür” dedik bilinmeyenlere ışık tuttuk. Hepsini kuruluş hamurumuzdaki malzemelerden ilham alarak yaptık. Cesurca, çekinmeden ve heyecanla, “kültür gezisi” imajı doğrultusunda.

 

Farklı olmak kolay değil, sürekli farklılık yaratmak ise bu devirde oldukça zor, hem de belli ilkelerden ödün vermeden, dik durarak. Ama biz çıtayı hep yükseğe koyuyoruz. Mucizevi bir formül yok, yalnızca bir tutku var. Bu tutkuyla turizm sektörüne çok şeyler kazandırdığımıza inanıyoruz. 

 

2019/II Programında 35. yılımızı kutlayacağımız 2020’nin ortasına kadar olan
“Kültür Gezileri” önerilerimizi bulacaksınız. Ailemize yeni katılan coşkulu rehber arkadaşlarımız ile her koldan siz gezginlerimize cevap vermeye odaklanıyoruz.

Büyük bir emeğin üretimi, tam bir takım çalışmasının yansıması olan 2019/II programımızı sunuyoruz. Umuyoruz kendinize bu zengin menüden bir gezi beğenirsiniz. İstediğinizi bulamadıysanız her zaman FEST Özel Gezi tasarım bölümümüz hizmetinize hazır.”

İncelemek için: https://issuu.com/festtravel/docs/fest_travel_program_2019_ii_issue

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız