Güncel

ENERJİNİN DEVLERİ 25 ŞUBAT’TA BULUŞUYOR

Türkiye’nin enerji politikasına yön vermeyi amaçlayan ve sektörün devlerini buluşturacak ‘2. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi’ 25 Şubat’ta Raffless İstanbul’da gerçekleşecek.

24 Şubat 2019 Saat: 10:46
ENERJİNİN DEVLERİ 25 ŞUBAT’TA BULUŞUYOR
ENERJİNİN DEVLERİ 25 ŞUBAT’TA BULUŞUYOR

Turkuvaz Medya ve Para Dergisi tarafından T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde düzenlenen 2. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi, 25 Şubat 2019’da, Raffles İstanbul’da gerçekleşecek. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılacağı Zirve’de enerji sektörünün önemli isimleri sektörün geleceğine ışık tutacak.

Türkiye’nin enerji liderlerini ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini buluşturacak Zirve’de, global enerji ve doğal kaynak trendleri ışığında Türkiye’nin konumu, gelecek stratejileri, yenilenebilir enerji, verimlilik ve enerjide dijitalleşme konuları tartışılacak.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde gerçekleşecek Zirve’nin platin sponsorları Akfen Yenilenebilir Enerji, Kalyon Enerji, Koza Altın İşletmeleri, Limak Enerji ve Türk Hava Yolları oldu. Türk Telekom’un iletişim sponsorluğunu üstlendiği Zirve’de Enerjisa, Enerjisa Üretim ve İstanbul Enerji gold sponsor, Çalık Enerji, Global Yatırım Holding, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği ve Vakıfbank silver sponsor olarak yer aldı. EminEvim’in yaka kartı sponsoru olarak katıldığı Zirve’nin destek sponsorları Akfel Gaz, Botaş, EPİAŞ, Eti Maden, EÜAŞ, Shell, TEDAŞ, TEİAŞ, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ve TPIC oldu.

Enerji sektörünün devlerinin yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve iş dünyasını bir araya getirecek Zirve’ye 500’ü aşkın davetlinin katılımı bekleniyor.





YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız