Güncel

Zimmetine 5 değil 7 Milyon TL geçirmiş!

Zimmetine 5 milyon değil 7 milyon TL geçirmiş

2 Haziran 2014 Saat: 16:26
Zimmetine 5 değil 7 Milyon TL geçirmiş!
Zimmetine 5 değil 7 Milyon TL geçirmiş!

Trabzon’da 1 hafta önce bankadan zimmetine geçirdiği paralarla ortadan kaybolan Leyla B. hâlâ aranıyor. Müfettişler, bankacı kadının zimmetine 5 milyon değil 7 milyon TL geçirdiğini belirledi.

Trabzon'da çalıştığı bankada müşterilerin hesaplarındaki parayı zimmetine geçirerek ortadan kaybolan ve yurtdışına çıkmadığı belirlenen Leyla B.’nin İstanbul’da olduğu tespit edildi. Emniyet ekipleri, cep telefonundan takip ederek baz istasyonundan yaptığı adres tespiti sonrası Leyla B.’yi yakalamak için operasyon düzenledi. Ancak Leyla B., belirlenen adreste bulunamadı.

Bankada incelemelerini sürdüren müfettişlerin zimmete geçirilen para miktarının 5 milyon değil, 7 milyon TL olduğunu tespit ettiği, inceleme sonunda bu miktarın daha da artabileceği ifade ediliyor. Aranan Leyla B.’nin eşi Mehmet B. ise olayı gazetelerden öğrendiğini dile getirerek, “Şiddetli geçimsizlik nedeniyle 5 aydır ayrı yaşıyoruz. Kendisini uzun zamandır gördüğüm yok. Şehirde benim de olayın içinde olduğum söylentileri çıktı. Ben Trabzon’dayım, onun böyle bir şey yapacağı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi, şok oldum. Şaşırdım kaldım” açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız