Güncel

Yeni Yıla THE NESS TERMAL HOTEL’de Merhaba Demek İstemez Misiniz?

Kocaeli Başiskele ilçesinde bulunan The Ness Termal Hotel bu yılda yılbaşı gecesi için dolu dolu bir mönü ve program hazırladı.

14 Aralık 2016 Saat: 23:54
Yeni Yıla THE NESS TERMAL HOTEL’de Merhaba Demek İstemez Misiniz?
Yeni Yıla THE NESS TERMAL HOTEL’de Merhaba Demek İstemez Misiniz?

Otelin Satış Pazarlama Müdürü Didem Manavoğlu, şunları kaydetti. ‘’Otelimiz açıldığı günden bu yana full ve etkin programlarla elit bir çizgi izlemektedir. Her yıl olduğu gibi bu yılda zengin bir sunum hazırladık. Ücretlendirmeleri son dönemde yaşanan sıkıntılar sebebiyle ekonomik tuttuk. Konaklamalı olarak bir gece ve iki gece konaklamalı balo yemeği ve spa içeren kampanyalı paketler hazırladık. 1 gece konaklamalı Gala Programı beş çayı, sınırsız yerli içecekle gala yemeği, ertesi gün brunç ve ücretsiz spa ve termal havuz içeren paket kişi başı 575 TL, 2 gece konaklamalı paket program kişi başı 650 TL, Gala Programı ise konaklamasız 250 TL olarak belirledik. Çocuklar için gözetmen eşliğinde ayrı çocuk mönüsü ve programı hazırladık. Siz rahat rahat eğlenirken çocuklarınız sıcak bir ortamda yetkin kişiler eşliğinde yemeklerini yiyip, kendileri için pedegojik olarak hazırlanmış çeşitli yılbaşı etkinliklerine katılacaklar. Disneyland karakterleriyle çocuk galası olacaktır.’’

‘’Gala yemeği 7 course ziyafet mönüsü, limitsiz içecek mönüsü, 10 kişilik NOTTE Orkestrası, Notte Fasıl-Notte Jazz-Notte Pop Orkestrası, lobide sürpriz Trio karşılama, sürpriz çekilişler, davul show ve oryantal show içermektedir.’’ ‘’Grup NOTTE sizlere müzikleriyle harika bir gece yaşatacak. Oryantal show ve davul showda yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazları arasında eğlenceli dakikalara şahitlik edeceksiniz. Dolu ve huzurlu bir ortamda, aileniz ve sevenlerinizle beraber bir anı geçirmek isterseniz sizi ağırlamaktan kıvanç duyarız’’ diye belirtti.

Ayrıntılı bilgi için 4446377 numaralı telefondan arayabilirsiniz veya dmanavoglu@thenesshotel.com adresinden mail ile ulaşabilirsiniz.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız