Orman

Trabzon karıştı! Silahlar... Biber gazı!

Trabzon’un Yenicumaha Mahallesinde bugün silahlar konuştu.

2 Haziran 2014 Saat: 16:38
Trabzon karıştı! Silahlar... Biber gazı!
Trabzon karıştı! Silahlar... Biber gazı!

Trabzon’un Yenicumaha Mahallesinde bugün silahlar konuştu. 1 kişi yaralandı, 2 kişi ise gözaltına alındı.

Olaya karıştıkları iddiasıyla 2 kişinin ise aranmasına devam ediliyor. İddialara göre bugün Mahallede ki bir iddia bayiine gelen 3 kişi alacaklı oldukları burada ki bir kişi ile konuştu. Ancak konuşmanın etkisi ile şahıslar arasında ağız dalaşı başlayınca iddia bayiine gelen 3 kişi silah çıkarak tehditler savurdu.

Bu esnada çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen polis iddia bayiinde silah gösterip buradakilerin kafasına kabzayla vurduğu iddia edilen şahısları gözaltına alarak Trabzon Emniyet Müdürlüğüne götürdü. 

Burada ifadeleri alınan şahıslar ardından Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından emniyette ki ifadelerinin ardından salıverildi. Salıverilince yeniden aynı mahalleye lüks araç ile giden şahıslar hemen iddia bayiinin karşısında ki büfeden alışveriş yapmak istedi. 

Bu 3 kişiyi karşısında ki büfeden alışveriş yaptığını gören ve Sabah tehdit edildiği gerekçesiyle şikayetçi olan şahıs iddialara göre belinde ki silahı çıkarak ateş etmeye başladı. Açılan ateşte 1 kişi bacağından yaralanırken şahısların bölgeye geldiği araca da çok sayıda kurşun isabet etti.

Silah sesleri ile bir anda inleyen mahalleye Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından çok sayıda polis ekibi ile 2 ambulans sevk edildi. Toplam 15 polis ekibinin geldiği mahallle de ortalık karışınca polis kalabalığı dağıtmak ve asayişi yeniden sağlamak adına havaya kurşun sıktı ve biber gazı kullandı.

 Biber gazının kullanılması nedeniyle mahalleli de bu gazdan etkilendi. Olayın ardında 1 kişi ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken 2 kişi ise gözaltına alındı. Silahlı kavga olayına karıştığı gerekçesi ile 2 kişinin ise aranmasına devam ediliyor. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız