Güncel

SEMASU Bilinçaltı Gelişim Proğramları Kocaeli'nde

Merkezi İstanbul’da bulunan AlfaLife Kocaeli'ne ilk defa geliyor. Bilinçaltı Gelişim Programları ile farklı illerde de eğitimler yapan eğitmen Sema Su Ekizoğlu 4 Ekim’de Hampton by Hilton’da, Kocaelililer ile buluşuyor.

28 Eylül 2018 Saat: 09:45
SEMASU Bilinçaltı Gelişim Proğramları Kocaeli'nde
SEMASU Bilinçaltı Gelişim Proğramları Kocaeli'nde
Bilinçaltı Kodları ve Zihin Yönetimi'ni anlatan bu seminerin ardından, Kocaelililer;
- Bilinçaltı bireysel seanslar,
-Bilinçaltı Temizliği (Grup Çalışması)
-Zihin Yönetimi Eğitiminleri'ne katılabilecekler.
Sema Su Ekizoğlu kimdir?

Ekizoğlu 1974 yılında Almanya’da doğmuştur. Quantum Academy TR ‘nin kurucusudur. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Bölümü mezunu olup, finans sektöründe 18 yıl bankacılık yaptıktan sonra, genç yaşlarından bu yana özel ilgi alanı olan kişisel gelişim alanına geçiş yapmıştır. 2002 yılında meditasyon, reiki, yoga ile başlayan ruhsal şifa çalışmaları, daha sonra nefes koçluğu ve yaşam koçluğu ile birlikte daha profesyonel bir platforma taşınmıştır. Tasavvufi inanç sisteminde 'vahdeti vücud' ekolündeki araştırma ve çalışmaları halen devam etmektedir. Yaşamında geçirdiği ciddi sağlık sorunları neticesinde önce kendini iyileştirmek için başladığı bu yolculukta, öğrendiği yöntem ve tekniklerin kendisine ciddi faydalar sağladığını görünce, bilgi ve deneyimlerini diğer insanlara da aktarabilmek için 2013 yılından bu yana aktif olarak reiki, bioenerji, nefes ve yaşam koçu olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Ekizoğlu, aynı zamanda NLP Master Practitioner (Dr. Richard Bandler/ Society Of NLP) ve NGH Hypnotherapist ve NGH Hipnoz Eğitmeni (ngh.net) kimliği ile seminerler vermekte ve bireysel danışmanlık yapmaktadır. Yaşama dair en önemli konunun duygularımız olduğunu belirtir ve kişi duygusal sağlığını koruduğu sürece, tamamen yani bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak sağlıklı olacağının altını büyük bir önemle vurgulamaktadır.  Ve NLP çalışmalarının bireylerin yaşamlarında en hızlı ve etkili çözümü yarattığını, kendi şahsi yaşamını ‘NLP Öncesi ve Sonrası’ olarak iki bölümde tanımladığını anlatmaktadır.

Finans Eğitimleri, Etkili İletişim, Beden dili, Diksiyon ve Etkili konuşma, Yazılı İletişim, Kurumsal Temsil, Çatışma Yönetimi, Stres Yönetimi, NLP, Zaman Yönetimi, Telefonda Etkili İletişim, Motivasyonun Kimyası, Koçluk Eğitimi, Kriz Yönetimi, İkna ve İletişim Psikolojisi konularında eğitimler almış ve 2004, Meditasyon yöntemleri ve uygulamaları, 2005, Reiki çalışmaları, 2005, Bioenerji ve ruhsal şifa çalışmaları, 2007, Yoga eğitimi, 2008, Beynin etkin kullanımı ve düşünme ağacı, 2008, Tasavvufi eğitim ve çalışmalar, Reiki Master, Girişimcilik ve İnovasyon Eğitimi, Eğitimcinin Eğitimi, Transformal Nefes Koçluğu, Regresyon Terapist, Koçluk Eğitimleri, (Etkili Liderlik, Takım Liderliği) Koçluk Eğitimleri, ( Duyarlı Liderlik, Ruhsal Liderlik) NGH Hipnoterapist, NLP Master Practitioner, Society Of Nlp, Usa NLP Trainer (Eğitmen) St. Clements University NGH Hypnotist Trainer (Eğitmen) (ngh.net) eğitimlerinde uzmanlaşmıştır.
Eğitmen Sema Su Ekizoğlu proğramla ilgili olarak; 
"Kocaeli’nde İlk kez yapılacak proğram olması nedeniyle, özellikle bilinçaltı konularının hassasiyetinin ve katılımcı ile eğitimcinin frekans uyumunun öneminin farkındayız. Bu nedenle 4 Ekim’de de bu proğramların içeriği hakkında bilgilendirme ve soruların cevaplandığı özel bir seminer planladık. Proğramlara katılmayı isteyen katılımcılar daha fazla fayda sağlayabilmesi adına, sorularına cevap bulabilecekleri ve bu programlardan sağlayacakları içeriği birebir hocanın dilinden dinleyebilecekleri ve hoca ile tanışma fırsatını bulacakları özel bir 'Tanışma Semineri' ile başlayacağız" dedi.
- Bilinçaltı nedir? 
- Bilinçaltında nasıl çalışma yapılır?
- Bilinçaltımızda bizi yöneten farkında olmadığımız, gizli travmalar ve etkileri neler?
- Regresyon, geçmiş yaşam çalışmaları ne demek?
- Duygularımız ile davranışlarımızı nasıl yönetebiliriz?
- Değiştirmek istediğimiz konularda ne yapacağız, nasıl yapacağız?
- Anne babamızdan genlerimize aktarılan ve bizi etkileyen durumları nasıl çözebiliriz?
Bu soruların yanıtları için sadece 4 gün şehrimizde bulunacak Sema Su Ekizoğlu’nun proğram takvimi aşağıdaki gibidir:
4 Ekim’de ki proğram için sınırlı sayıda katılımcı kabul edilebildiği için, REZERVASYON zorunludur. (4 Ekim özel seminerine katılım ücretsizdir, sadece yiyecek içecek ücreti katılımcılara aittir.)
 
4 Ekim 19:00 - 22:00 
Bilinçaltı Kodları& Zihin Yönetimi
5 Ekim 11:00 - 18:00 
Bireysel Seanslar
5 Ekim 19:00 - 22:00
Bilinçaltı Temizliği 
6-7 Ekim
Zihin Yönetimi 
Rezervasyon ve bilgi için: 0 506 359 46 37
Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız