Orman

Parası Bitince Üst Geçite Çıkıp İntihar Etmek İstedi

Antalya’da bir kişi parasız ve işsiz kaldığını öne sürerek intihar etmek istedi. Polis ekipleri intihar etmek isteyen şahsı kısa sürede ikna etti.Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçe

4 Haziran 2014 Saat: 09:40
Parası Bitince Üst Geçite Çıkıp İntihar Etmek İstedi
Parası Bitince Üst Geçite Çıkıp İntihar Etmek İstedi

Antalya’da bir kişi parasız ve işsiz kaldığını öne sürerek intihar etmek istedi. Polis ekipleri intihar etmek isteyen şahsı kısa sürede ikna etti.
Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü yaya üst geçidinde meydana geldi. İntihara teşebbüs edenlerin uğrak yeri haline gelen yaya üst geçidine bu defa Göktürk S. çıkarak intihar etmek istedi. İddiaya göre bir süredir işsiz yaşayan S. Parasızda kalınca bunalıma girdi. Kimsenin kendisine yardım etmediğini öne süren Göktürk S. soluğu yaya üst geçidinde aldı. İntihar edeceğini söylemesi üzerine kendisini duyan vatandaşlar olayı polise ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri yaya üst geçidine çıkarak Göktürk S’yi ikna etmek için bir süre konuştu. Demir korkuluklarda asılı duran S. Polis ekiplerince kısa sürede ikna edildi. Kendisine yardımcı olunacağı sözünü alan S. Polis ekipleriyle birlikte üst geçitten indi.
Göktürk S. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Öte yandan Antalya’da intihar etmek isteyenlerin özellikle Dumlupınar Bulvarı üzerinde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü yaya üst geçidini tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız