Kültür

Öğrencilerin Performans Ödevleri Sergi Oldu

Korkuteli Cumhuriyet Ortaokulu Teknoloji tasarım, Fen ve Teknoloji, Resim ve Ana sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları performans ödevleri okulda sergiye açıldı.

5 Haziran 2014 Saat: 10:41
Öğrencilerin Performans Ödevleri Sergi Oldu
Öğrencilerin Performans Ödevleri Sergi Oldu

Korkuteli Cumhuriyet Ortaokulu Teknoloji tasarım, Fen ve Teknoloji, Resim ve Ana sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları performans ödevleri okulda sergiye açıldı. Performans ödevleri sergisinin açılışını ise veliler yaptı.


Ödevleri inceleyen veliler, birbirinden ilginç projeler hakkında da öğrencilerden bilgi aldı.
Korkuteli Cumhuriyet Ortaokulu Teknoloji tasarım, Fen ve Teknoloji, Resim ve Ana sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları proje sergisinde en dikkat çeken, öğrencilerin tükettikleri süt kutularından yaptıkları robot oldu.


Birbirinden ilginç ödevler hazırlayan öğrenciler, ziyarete gelen velilere projelerini tanıtarak kısa kısa bilgiler verdiler. Projeleri tek tek inceleyen veliler, “burada birçok şeyi öğrenme fırsatı bulduk, Burada bilgilerimizi yeniden tazeledik. Beklediğimden daha iyi bir sergi oldu. Öğrencilerde gördüğüm heyecan bizi gelecek adına umutlandırıyor” dedi.
Öğrencilerin bir yıllık çalışmaları sonucu açılan performans ödevleri sergisi hakkında bilgi veren Okul müdürü İsmet Yıldız, bu sergi ile “Sadece meslekte değil genel kültürde de iddialı olduğumuzu gösterdik” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız