Güncel

Öğrenciler Bosna Hersek İçin Seferber Oldu

Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketi sonrası harekete geçen İyilik-Der Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve öğrenciler, 4 gün boyunca temizlik çalışmalarında görev aldı.Bosna Hersek’te evlerini kaybed

4 Haziran 2014 Saat: 09:39
Öğrenciler Bosna Hersek İçin Seferber Oldu
Öğrenciler Bosna Hersek İçin Seferber Oldu

Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketi sonrası harekete geçen İyilik-Der Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve öğrenciler, 4 gün boyunca temizlik çalışmalarında görev aldı.
Bosna Hersek’te evlerini kaybeden, zarar gören ailelerin yanında olan dernek üyeleri ve öğrenciler, eksiklerin giderilmesi yönünde yardım kampanyaları düzenliyor.


Bosna Hersek’teki çalışmalarla ilgili açıklama yapan İyilik-Der Genel Sekreteri Ahmet Said Öner, “4 gün önce dernek üyelerimiz ve 100 kişilik öğrenci gurubumuzla geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde büyük zarar gören Bosna Hersek için harekete geçtik. Hollanda’dan gelen Avrupa yardım ekibiyle işbirliği yaparak selin zarar verdiği bölgelere ulaştık. Özellikle Maglay ilçesinde zarar görmüş cami, medrese, han, dükkan ve evlerde temizlik çalışmaları yaptık” dedi.


Yardım çalışmalarıyla ilgili Visoko belediye başkanlıyla da görüşmeler yaptıklarını kaydeden Öner, “Temizlik çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölgede sera, hayvancılık, eşya ve onarım malzemeleri noktasında çalışmalarımıza başladık” dedi.
Ramazan ayında kumanya ve iftar programları düzenleyeceklerini kaydeden Öner, Bosna Hersek için yardım çağrısında bulunarak, sözlerini tamamladı.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

ÖĞRENCİLER BOSNA HERSEK İÇİN SEFERBER OLDU
ÖĞRENCİLER BOSNA HERSEK İÇİN SEFERBER OLDU

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız