Hayvan

Mandıraspor'lu Emre'nin Talipleri Arttı

3.Lig’e yükselen Çine Madranspor’da sezon boyunca sergilediği performansla dikkatleri üzerine toplayan genç oyuncu Emre Balkı, 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor ile görüştü.Se

4 Haziran 2014 Saat: 09:42
Mandıraspor'lu Emre'nin Talipleri Arttı
Mandıraspor'lu Emre'nin Talipleri Arttı

3.Lig’e yükselen Çine Madranspor’da sezon boyunca sergilediği performansla dikkatleri üzerine toplayan genç oyuncu Emre Balkı, 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor ile görüştü.


Sezon boyunca gösterdiği performansla önemli işler yapan Emre Balkı, play off finalinde de, Kadir’e yaptığı asistlerle dikkatleri üzerine toplamıştı.
Önceki gün Aydın’a gelerek önce Nazilli Belediyespor daha sonra Aydınspor 1923 ile görüşen genç oyuncu akşam saatlerinde Aydın’dan ayrıldı.
Emre Balkı ile görüştüklerini doğrulayan Aydınspor 1923’ün Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu , genç oyuncunun Başkan Şahin Kaya ile görüştüğünü söyledi. Macaroğlu, “Emre ile yapılan görüşme olumlu geçti. İlerleyen günlerde duruma göre hareket edeceğiz. Şartların oluşması durumunda Emre’yi alabiliriz” dedi.


Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya’nın Çine’de bazı temaslarda bulunduğu da öğrenildi. Nazilli Belediyespor’un Sportif Direktörü Orhan İbiş’te kongre sürecini beklediklerini, şu an için bir şey söylemenin mümkün olmadığını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız