Güncel

KOTSİAD'dan DSP'ye Nezaket Ziyareti

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ve yönetimi, DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

31 Ekim 2018 Saat: 10:33
KOTSİAD'dan DSP'ye Nezaket Ziyareti
KOTSİAD'dan DSP'ye Nezaket Ziyareti

Ziyaret selamlaşmalar ve yönetimlerin karşılıklı tanıtılması ile başladı. Basın mensupları ziyarette hazır bulundu. DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu; ''ziyaretten son derece memnun olduk. Sizi şahsen tanıyorum ve çalışmalarınızı taktir ediyorum. Özellikle yoksul vatandaşlara yaptığınız çalışmaları biliyorum. Engelli bireylere destekleriniz önemli. Sanayici ve iş insanları üretirken toplumdan izole olmamalı, toplumun sıkıntılarında bir nebze olsun destek olmak gereklidir. Asli devlet görevi olan bu tarz desteklerde devletin ulaşamadığı, göremediği yerlerde sivil toplum kuruluşları taşın altına elini koyuyor. Son dönemde ekonomik sıkıntıların baş göstermesi iş dünyasını sıkıntıya sokmuştur, büyük dev firmalar buna dayanamazken küçük üretici ve sanayici ne yapsın bu ülkede. Siyaset ve iş dünyası iç içe gibi gözüksede asıl amacı üretim ve katma değer yaratmak olan iş dünyası bürokrasi içinde kalmaktadır. Sizin gibi değerli oluşumları tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim''dedi.

KOTSİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan KOTSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ise; “2015 yılında kurulan derneğimizin yönetimini 2017 yılı sonunda devraldık. Çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürüterek topluma dokunuyoruz. Herkesi kucaklayan bir ülkeyiz ancak bizlerin gidecek başka bir ülkesi yok. Tek başına bir iş insanı sakil kalacağından bizler bir araya gelerek derneğimizin çatısı altında çalışmalara başladık. Elimizden geldiğince herkese uzanan bir sivil toplum kuruluşu olmak için çalışıyoruz. Küçük, büyük demeden, engelli, yoksul demeden asıl amacımız üretim olan bizlerin toplumdan izole kalmasının uygun olmayacağının kanaatindeyiz. Bu sebeple bu şehirle, yer aldığımız bu coğrafyayla bir olmak için, bir hareket etmek için bir sivil toplum kuruluu olarak taşın altına elimizi koymak için bu ziyaretlere başladık. Bizi ağırladığınız için size ve yönetiminize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız