Güncel

Kepez'de Yol Çalışmaları

Kepez Belediyesi, bölgesinde kapalı olan tüm imarlı yolları açmayı hedefliyor.Kepez Belediyesi, geçtiğimiz dönem açtığı yeni yollarla, şehirleşme sürecini başlattığı ilçenin doğusundaki 5 mahallede ka

4 Haziran 2014 Saat: 09:42
Kepez'de Yol Çalışmaları
Kepez'de Yol Çalışmaları

Kepez Belediyesi, bölgesinde kapalı olan tüm imarlı yolları açmayı hedefliyor.


Kepez Belediyesi, geçtiğimiz dönem açtığı yeni yollarla, şehirleşme sürecini başlattığı ilçenin doğusundaki 5 mahallede kapalı olan tüm imarlı yolları açmayı hedefliyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Tütüncü’nün 2. dönemindeki ilk yol açma çalışmasını Göksu Mahallesi’nde başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz 5 yılda ada bazı imar probleminden dolayı gecekondu yapılaşmasının yoğun olduğu, ilçenin doğu’sundaki yeni yolların açılmasına ağırlık vermişti. Bölgede yer alan Sütçüler, Baraj ve Güneş mahallelerinde kapalı imarlı yolların büyük bir kısmı hizmete açılmıştı. Bölgedeki, Beşkonaklılar’da 600 metre, Hüsnü Karakaş’ta 15 bin metre, Gazi’de 4 bin 500 metre, Göksu ise 12 bin metre, Habibler de ise 31 bin metre yeni yol çalışması gerçekleştirilmişti.


Fen İşleri Müdürlüğü, bu yıl içerisinde bu 5 mahalledeki tüm imarlı yolları açmayı planlıyor. İlk yol açma çalışması da Göksu Mahallesi’nde yapılıyor. Geçtiğimiz dönem yapılan yeni yol açma ve emsal artışı çalışmaları sonucu modern sitelerin inşa edilmeye başlandığı mahallede, bu yıl içerisinde kapalı sokak ve cadde kalmayacak.
ASAT Genel Müdürlüğü de yol açma çalışmalarının ardından bölgede kanalizasyon çalışması gerçekleştirecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız