Güncel

Kartepe'de 2. Avrupa Ekonomi Kongresi Başlıyor

Kartepe Belediyesi ve KOÜ tarafından düzenlenen “II’nci Avrupa Ekonomi Kongresi” 16 Kasım Perşembe günü saat 10.00’da Kartepe Park Otel’de gerçekleştirilecek.

14 Kasım 2017 Saat: 11:59
Kartepe'de 2. Avrupa Ekonomi Kongresi Başlıyor
Kartepe'de 2. Avrupa Ekonomi Kongresi Başlıyor

AB projesi kapsamında yayınlanan Çalışmama ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Daire Başkanlığı'nın ''Kayıtlı İstihtamın Teşviki Hibe Programı II''  başlıklı ''Genç İstihadama Kayıt(dışı)sız Kalma'' isimli proje kapsamında ''European Congress on Economic Issues'' (ECOEI) isimli uluslararası ekonomi kongresinin ilki KOÜ bünyesinde yapılmıştı. Yaklaşıkk 140 bildirinin sunulduğu bu kongre başarılıbir şekilde tamamlanarak, 2 tanesi ulusal yayınevi ve 2 tanesi uluslararası yayınevi tarafÄıdan olmak üzere 4 adet bilimsel kitap yayınlandı.

GENİŞ KATILIM

ECOEI kongresinin ikincisi, bir uluslararası kongre olarak, Kartepe Belediyesi'nin katkılarıyla ve Kartepe'de 16-18 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 22 farklı ülkeden gelen çok sayıda katılımcı 111 tane bildiri sunarak akademik birikimlerini paylaşacaklar. Düzenlenecek olan kongreye University of Massachusetts ekonomi profesörü Prof. Dr. Gerald Frıedman, Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aykut Kibritçioğlu ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Serdar Sayan katılacak. Girne Amerikan Üniversitesi (KKTC), University of Dabrowa Gornicza (Polonya), Utena University of Applied Sciences (Litvanya) ve Rauf Denktaş Üniversitesi (KKTC) bu kongrenin uluslararası ortakları olarak kongreye katılacaklar.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız