Sağlık

Kartepe’nin Yardım Eli “Alo Evlat Hattı”

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 2016 yılında başlattığı ve sosyal sorumluluk dalında pek çok ödül kazanan projesi Kartepe Belediyesi Alo Evlat Hattı Ekipleri, Kartepeli ihtiyaç sahiplerinin imdadına yetişmeye devam ediyor.

12 Şubat 2017 Saat: 19:14
Kartepe’nin Yardım Eli “Alo Evlat Hattı”
Kartepe’nin Yardım Eli “Alo Evlat Hattı”

Kartepeli hemşehrilerinin iyi günde kötü günde yanlarında olmak ve temel ihtiyaçların karşılanması adına kurulan sistemle yürütülen “Alo Evlat Hattı” projesi, Kartepe’deki ihtiyaç sahibi yaşlı ve kimsesizlerin sorunlarına çözüm olarak belediyenin şefkat elini hissettiriyor. 

Belediyeden şefkatli dokunuşlar

Alo Evlat Hattı’nın 371 11 71 nolu telefonuna 7/24 ulaşabilen ve bir evlat sıcaklığı ile karşılaşan Kartepelilerin, tüm temel ihtiyaçların karşılanması noktasında yardımcı olan görevliler, önceki gün de Maşukiye Mahallesi’nde yaşayan yaşlı bir çift için harekete geçti. Ekonomik yetersizliklerden  ve yaşlılıktan dolayı ev işleriyle yeterince ilgilenemeyen yaşlı çiftin önce kırık olan camları ve kapıları pimapen cam ve yeni kapı ile değiştirildi. Ardından çamur balçıkla sıvalı olan odun sobasının yerine yeni alınan soba takıldı. Alo Evlat Ekipleri, yaşlı amca ve teyzenin uyku kalitelerini attırabilmek için kırık olan yataklarını da değiştirerek yeni temiz yorgan ve nevresimleri ile muntazam  yatak hazırladı.  Evin her tarafını köşe bucak temizleyen Alo Evlat Ekipleri, yaşlı teyze ve amca için hijyenik ve sağlıklı bir ortam oluşturarak yaşlı çiftin hayır duasını aldı.

Devlet babanın şefkatli ellerini ilçe sınırları içindeki hemşehrilerine Başkan Hüseyin Üzülmez’in desteği ile  ulaştıran Alo Evlat Hattı Ekipleri, ihtiyaç sahibi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların taleplerini  titizlikle çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Haber: Veysel Kavrayan

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız