Güncel

Genç Çift Tarihe Geçti

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Belediye Başkanı sıfatı ile ilk nikahını kıydı. Manisa’da Yunusemre Belediyesi’nin nikah defterine isimleri ilk sırada yazılan Yasemin Bal-Çağlar Peker çifti

4 Haziran 2014 Saat: 16:54
Genç Çift Tarihe Geçti
Genç Çift Tarihe Geçti

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Belediye Başkanı sıfatı ile ilk nikahını kıydı.
Manisa’da Yunusemre Belediyesi’nin nikah defterine isimleri ilk sırada yazılan Yasemin Bal-Çağlar Peker çifti ise yeni kurulan belediyede ilk nikahı kıyılan çift oldu. Yunusemre Belediyesi’nde ilk resmi nikah töreni görkemli oldu. Bir süre önce kurulan Belediye Nikah Memurluğu birimine ilk müracaat Yasemin Bal-Çağlar Peker çifti tarafından yapıdı. Düzenlenen nikah töreninde ise ilkler yaşandı. Yunusemre Belediyesi’ne evlenmek için başvuranların sayısının ise 60’ı geçtiği belirtildi.
ÇERÇİ İLK KEZ NİKAH KIYDI
Nikahın kıyılacağı belediye bahçesindeki ek bina tören öncesinde gelin gibi süslendi. Genç çift salona alkışlar eşliğinde girdi. İlk nikah töreni olması nedeniyle aileleri ve belediye personeli salonda hazır bulundu. Genç çiftin nikahını kıymak üzere salona gelen Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, aileleri ve salondakileri selamladıktan sonra töreni başlattı. Çerçi, Türk aile yapısının çok önemli olduğunu ve bu hassasiyetle yeni nesiller yetiştirmeleri gerektiğini söyledi. Ailenin toplumun en temel taşlarından biri olduğunu vurgu yapan Başkan Çerçi, “Ailede sevgiyle, saygıyla, sorumlulukla ve paylaşım içinde hareket etmemiz gerekiyor. İyi günde kötü günde, hastalık ve sağlıkta birlikte olmak gerekiyor. Ben Çağlar ve Yasemin çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, vatana, millete ve ailelerine hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyorum'' dedi.
“BAŞVURU SAYISI 60’I GEÇTİ”
Konuşmanın ardından Yasemin Bal-Çağlar Peker şahitler ve davetlileri huzurunda evliliğe “evet” dediler. İmzaların da atılmasının ardından Başkan Mehmet Çerçi, evlilik cüzdanını geline verevrek mutluluklar diledi. Çerçi ayrıca çeyrek altın takarak Yasemin Bal-Çağlar Peker çiftine jest yaptı.
Nikah törenine Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, nikah memuru Meral Tuna, bazı birim müdürleri, genç çiftin yakınları ve davetliler katıldı.
Öte tandan kısa süre önce kurulan Yunusemre Belediyesi’ne evlenmek için başvuranların sayısının 60’ı geçtiği belirtildi.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ
GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ
GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ
GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ
GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ
GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ
GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ
GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ
GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ
GENÇ ÇİFT TARİHE GEÇTİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız