Güncel

Erzurum'da 4 Gözaltı

Erzurum’da uygunsuz park nedeniyle trafik görevlisiyle tartışıp daha sonra gelen resmi polis ekiplerine mukavemette bulunan 4 genç, yaka paça gözaltına alındı.Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen

4 Haziran 2014 Saat: 10:29
Erzurum'da 4 Gözaltı
Erzurum'da 4 Gözaltı

Erzurum’da uygunsuz park nedeniyle trafik görevlisiyle tartışıp daha sonra gelen resmi polis ekiplerine mukavemette bulunan 4 genç, yaka paça gözaltına alındı.
Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, otomobilini ikinci sıraya park eden sürücü, bu güzergahta görev yapan trafik görevlisi tarafından uyarıldı. Trafik akışının ikinci sıra park nedeniyle aksamaya uğradığını söyleyen trafik görevlisiyle tartışan sürücü, agresif hareketler sergilemesi üzerine asayiş ekipleri duruma müdahale etti. Yanındaki 3 arkadaşıyla birlikte resmi polis ekipleriyle tartışan ve daha sonra mukavemette bulunan 4 şüpheli genç etkisiz hale getirilerek ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Yaşanan olay sırasında Cumhuriyet Caddesi trafiği yaklaşık 10 dakika ulaşıma kapandı. Vatandaşlar meraklı gözlerle yaşanan gerilimi izledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız